Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Γιάννης Αλίρης και Βασίλης Τάσιος υποψήφιοι στην ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ του Χρήστου Γκουντενούδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη
Γιάννης Αλίρης
Για τον Γιάννη Αλίρη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που υπηρετεί με αυταπάρνηση την Τοπική Αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια, έχοντας επάξια κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του στην Γουμένισσα, την οποία υπεραγαπά.


Η πολύχρονη ενασχόλησή του με τα κοινά του προσέφερε χρήσιμες εμπειρίες και την ευκαιρία να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του τόπου του. Έχει χειριστεί ανάμεσα στα άλλα με ιδιαίτερη επιτυχία ευαίσθητους τομείς όπως αυτόν της κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας.

Συνταξιούχος ταχυδρομικός, κατοικεί με την οικογένειά του στην Γουμένισσα και διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος για πέντε συνεχείς θητείες.

Στον πρώην Δήμο Γουμενισσας διατέλεσε Αντιδήμαρχος, Αντιπρόεδρος ΚΑΠΗ, Εντεταλμένος Σύμβουλος στην πολιτική προστασία και Πρόεδρος του Νομικού Πρόσωπου.

Στον Δήμο Παιονίας διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Γουμενισσας την περίοδο 2011-2014 και Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας με ευθύνη στον τομέα Υγείας – Πρόνοιας – Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου την περίοδο 2014-2017. Σήμερα υπηρετεί μετά τον ορισμό του από τον Δήμαρχο κ. Γκουντενούδη Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας – Πρόνοιας – Κοινωνικής Προστασίας με ευθύνη λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας καθώς του Κοινωνικού Φαρμακείου, Κοινωνικού Παντοπωλείου, ΤΕΒΑ, και την παρακολούθηση (συνδετικός κρίκος) των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων του Δήμου. Έχει δώσει αγώνες για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Γουμένισσας.

Εργατικός, παραγωγικός και μαχητικός δεν έχει σταματήσει να διεκδικεί για την Γουμένισσα και τα χωριά της, δίνοντας μεγάλους αγώνες ενώ καταθέτει εαυτόν για την διαχείριση της καθημερινότητας του πολίτη.

Ο αυτοδιοικητικός άνδρας Γιάννης Αλίρης συνεχίζει την πλούσια δράση του με τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη για ακόμη πιο ισχυρή Παιονία, στην πράξη!

Βασίλης Τάσιος 
Με ενθουσιασμό, νέες ιδέες, όρεξη για δουλειά και αγάπη για την Παιονία και την Γουμένισσα έρχεται να προστεθεί στο δημοτικό συνδυασμό του Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη ο Βασίλης Τάσιος.

Είναι ένας νέος άνδρας 32 ετών, απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Σερρών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Marketing του Πανεπιστημίου Μάντσεστερ. Εργάστηκε σ' αυτό ως Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και πληροφοριών του Τμήματος, αναλαμβάνοντας τη δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας μεγάλων εταιριών. 


Παράλληλα έγινε μέλος της εταιρίας Marketing-seb solutions "Uprise" αναλαμβάνοντας το τμήμα του Digital & Social Media Marketing (SEM, SEO, SMM). Έχει επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα και στο ψηφιακό μάρκετινγκ και στις τεχνικές κοινωνικής δικτύωσης. Θα συνδράμει με τις γνώσεις και τις δυνάμεις του για να κάνουμε τη μεγάλη διαφορά! Σήμερα εργάζεται στην εταιρία Euroagro ΑΕ. Μεγάλωσε στην Γουμένισσα, στην οποία διαμένει και είναι παντρεμένος, έχοντας αποκτήσει μία κόρη.

Ο Βασίλης θα δώσει το θετικό του στίγμα για έναν εξωστρεφή Δήμο, για να κάνουμε την Παιονία μας ακόμη πιο ισχυρή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.