Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Οι Δήμαρχοι αλλάζουνε μα τα αδέσποτα μένουν...

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Πολλές φορές το θέμα, το πρόβλημα, των αδέσποτων σκύλων γίνεται θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όλοι διαμαρτύρονται αλλά το θέμα μένει.

Για ακόμη μία φορά στο πρόσφατο συμβούλιο υπήρξε το θέμα των αδέσποτων σκύλων. Προϋπολογισμός 100.000 (εκατό χιλιάδες) ευρώ κατά έτος 2019 και 2020, δηλαδή 200.000 (διακόσιες χιλιάδες) στα δύο χρόνια για τροφή και περίθαλψη των αδέσποτων σκύλων και χωρίς αποτέλεσμα. 

 Οι αδέσποτοι σκύλοι έχουν κατακτήσει την πόλη του Κιλκίς, ειδικά την νύχτα υπάρχουν απαγορευμένοι χώροι, λόγω επικινδυνότητας, για τους ανθρώπους. Ο Αντιδήμαρχος καθημερινά καλείται από την δικαιοσύνη, αστυνομία, εισαγγελέα.

Τόσα χρήματα δεν δίνονται ούτε για το ΚΑΠΗ ούτε για Βρεφονηπιακούς σταθμούς που έχουμε ανάγκη. Εάν βγάζαμε πρόγραμμα διαγωνισμού ώστε να αναλάβει ιδιώτης την διαχείριση των αδέσποτων σκύλων, με πολύ λιγότερα χρήματα, αφού θα έδινε έκπτωση στο αρχικό ποσό, θα είχαμε και το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Θα είχε ο ιδιώτης όλη την ευθύνη έναντι του νόμου, για την συμπεριφορά των αδέσποτων μέσα σε κατοικημένες περιοχές. Σε λίγους μήνες τα αδέσποτα θα είχαν εγκαταλείψει την πόλη. Το πρότεινα στο Δημοτικό Συμβούλιο και η απάντηση ήταν δεν γίνεται.

Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων με την νέα διοίκηση με τον νέο Δήμαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.