Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (6/3/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επέστρεψε από την Αλεξανδρούπολη ο Αλέξανδρος Κιλκίς αφού επικράτησε επί του ιστορικού Εθνικού με σκορ 2-0. Η A’ ομάδα της Κιλκισιώτικης Ακαδημίας ποδοσφαίρου είχε μέτριο ημίχρονο στο οποίο δεν σημειώθηκε τέρμα, αλλά είχε 5 καλές ευκαιρίες. 


Στο 12’ κεφάλια του Τσολακίδη πέρασε ελάχιστα out. Στο 30’ σουτ μέσα από την περιοχή του Φουρτζίου out. Στο 33’ σε σέντρα σουτ του Βασιλειάδη, ο αντίπαλος τερματοφύλακας διώχνει σε corner με υπερένταση αποσοβώντας αυτογκόλ. Σε αντεπίθεση στο 37’ των Αγαθαγγελίδη – Τσολακίδη μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας την τελική προσπάθεια και στο 42’ νέο χαμένο τετ-α-τετ του Τσολακίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο πρώτος απείλησε ο Εθνικός στο 49’, αλλά ο Αθανασίου δήλωσε παρόν μπλοκάροντας την μπάλα. Στο 51’ εκτέλεση πλάγιου out από τον Κάργα μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ασίστ με κεφάλι του Αγαθαγγελίδη και με κεφάλια ο Βασιλειάδης το 0-1. Στο 78’ κάθετη πάσα στον Αγαθαγγελίδη στον άξονα και 0-2 στο τετ-α-τετ. Κίτρινη κάρτα δέχτηκε ο Φουρτζίου.

Επόμενο παιχνίδι για τον Αλέξανδρο ο Τελικός του Κυπέλου της ΕΠΣ Κιλκίς την ερχόμενη Κυριακή στις 14:45 στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Ν. Επταλόφου, πρωτοπόρου του τοπικού πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΚ.

Σύνθεση: Αθανασίου, Κάργας, Βασιλειάδης, Τσαταλμπασίδης, Κώτσιας, Παπαδόπουλος Σωκ., Τσολακίδης (73’ Σερταρίδης), Φουρτζίου(59’ Αηδονίδης), Αγαθαγγελίδης (84’ Βαχαρέλης), Καραγιάννης ( 85’ Κερτούκα).

Δεν τα κατάφεραν οι Ελπίδες
Την ήττα γνώρισε η ομάδα των Ελπίδων μετά από 8 αγωνιστικές, για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, με σκορ 0-1 από τον πρωτοπόρο του αντίστοιχου πρωταθλήματος Ηρακλή Αργυρούπολης.

Ένα σκορ που αδικεί την νεανική ομάδα με βάση την εμφάνιση της σε σχέση με τον αντίπαλο ενώ στο 65’ δεν της δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι με το οποίο θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει και να είχαμε ένα άλλο αποτέλεσμα. Σε όλη την διάρκεια οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Ελπίδων προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο με ταχύτητα την μπάλα χαμηλά και να δημιουργήσουν ευκαιρίες σε αντίθεση με τον αντίπαλο που επέλεξε το δυνατό – σκληρό παίξιμο και χαμηλό ρυθμό. 

Το πρώτο ημίχρονο είχε ένα σουτ του Μπούνζτρα ελάχιστα out ενώ το μοναδικό γκολ που έκρινε το ματς μπήκε στο 55’ όταν από λάθος της άμυνας η μπάλα έφτασε στην περιοχή με τον αντίπαλο επιθετικό να πλασάρει. Στο 59’ κεφάλια του Μπούνζτρα ελάχιστα out ενώ στο 76’ φοβερή απόκρουση του Σιαπκάρη να κρατάει το σκορ, ενώ Τραυματίες αποχώρησαν στο τέλος του παιχνιδιού οι Μαργαριτόπουλος και ο Ζαφειρόπουλος. Επόμενο παιχνίδι για την Β ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς το ερχόμενο Σάββατο στις 15:30 στην Ν. Σάντα με τον τοπικό Ποντιακό σε ένα ακόμη βαθμολογικό ντέρμπι.

Σύνθεση: Σιαπκάρης, Κωνσταντινίδης, Μαργαριτόπουλος, Νικολαΐδης, Πολυχρόνου, Τζιάνας, Αλμπανίδης, Κατσάρας, Ζάλτος( 60’ Δημητριάδης), Μπούνζτρα, Ρεμπετσιώτης(65’ Ζαφειρόπουλος).


Πετυχημένα τα φιλικά στον Ατέρμονα
Σε ένα ωραίο αθλητικό περιβάλλον όπως είναι αυτό του Ατέρμονα, ήταν επόμενο και λογικό να είναι πετυχημένο κ γιορτινό το κλίμα των παιδικών ποδοσφαιρικών συναντήσεων.

Μικροί ποδοσφαιριστές, οι προπονητές τους, γονείς αλλά και απλοί θεατές απόλαυσαν ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα.

Από την πλευρά της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς πήραν μέρος στην Κατηγορία Κ 8 τα Τμήματα «Μπάρτσα», «Πόρτο», «Παρί» και στην Κατηγορία Κ 10 το Τμήμα «Γιούβε» .

Στην Κατηγορία Κ 14 οι ποδοσφαιριστές του Τμήματος «Ρεάλ» εκμεταλλευόμενοι το ρεπό τους στην ΕΠΣΜ, αγωνίστηκαν με το αντίστοιχο τμήμα της ΑΠΕ Λαγκαδά. Υπό τις οδηγίες του κ. Νίκου Μούρου επικράτησαν με σκορ 2-1(με σκόρες τους Ηρακλή Μακάριο και Σεχάι Αλέξανδρο) παίζοντας ένα ελκυστικό για τους θεατές ποδόσφαιρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.