Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Τσικνοπέμπτη, 28/2/2019, τσικνίσαμε στην αυλή του σχολείου μαζί με τους μαθητές και τους δασκάλους του σχολείου. Το Σάββατο, 2/3/2019 και ώρα 17.00 διεξήχθη ο αποκριάτικος χορός μας στο χώρο του σχολείου μας. Ως Πρόεδρος και Εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, στους γονείς και κηδεμόνες, στον διευθυντή και στους δασκάλους του σχολείου μας, οι οποίοι συμμετείχαν και συνεισέφεραν καταλυτικά στην υλοποίηση και των δύο αυτών εκδηλώσεων.

Αρκετά από τα έξοδα για την πραγματοποίησή τους, όπως και τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς, καλύφθηκαν από τους παρακάτω χορηγούς, οι οποίοι είναι επαγγελματίες της πόλης μας. Τους ευχαριστούμε πολύ. Ειδικότερα ευχαριστούμε:

1. Τα κρεοπωλεία ΒΟΥΤΣΚΟΓΛΟΥ, ΚΟΥΡΑΛΙΔΗ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣΗ, για την προσφορά κρεάτων.

2. Τον κ. Τριανταφυλλίδη Γ., για την προσφορά του σε ψωμάκια και στο ψήσιμο των ειδών (τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, σπανακοπιτάκια, πίτσες )για το μπουφέ του αποκριάτικου χορού μας.

3. Τον κ. Αθανασιάδη Β. (NOVA CERAMICA), για τη χορηγία του.

4. Τον κ. Κορωνίδη Ν. (ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ), για τη χορηγία του.

5. Τον κ. Μήτο Β. (Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης), για τη χορηγία του.

6. Τον κ. Μπουφίδη Σ. (τυπογραφείο ΛΟΓΟΤΥΠΟ), για τη χορηγία του.

7. Τον κ. Πουντζουκίδη Κ. (Α.Σ. ΑΘΛΟΣ-ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ), για τη χορηγία του.

8. Toν κ. Σεφερίδη Γ. (Συνεργείο Αυτοκινήτων «Ο ΓΙΩΡΓΟΣ»), για τη χορηγία του.

9. Τον κ. Φωτιάδη Ν. (Αφοί Φωτιάδη Ελαστικά), για τη χορηγία του.

10. Τον κ. Σεφερίδη Γ. για την προσφορά του σε κάρβουνα.

11. Τον κ. Τσαρίδη Η., για την παραχώρηση της ψησταριάς του.

12. Το Παντοπωλείο «Μαρία», για την προσφορά χυμών και κρουασάν.

13. Το Σούπερ Μάρκετ «Μασούτης», για την προσφορά του σε μικρούς χυμούς.

14. Το Σούπερ Μάρκετ «Γαλαξίας», για την προσφορά του σε μικρούς χυμούς.

15. Το Σούπερ Μάρκετ «Συμεωνίδης», για την προσφορά του σε μικρούς χυμούς.

16. Την κάβα ποτών «Άτσαλας Β.»),για την προσφορά μικρών χυμών.

17. Την κάβα ποτών «Καζαντζή Α.», για την προσφορά μικρών χυμών.

18. Τον κ. Τσοπουζίδη Μ. (εργοστάσιο Μr Greek), για την προσφορά του σε τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, σπανακοπιτάκια, πρασόπιτα, σπανακόπιτα, πίτσες, για τον αποκριάτικο χορό.

19. Όλες τις μαμάδες για την προσφορά των κερασμάτων στον αποκριάτικο μπουφέ.

20. Το Γιαννουλάκο Βασίλειο για τη μουσική κάλυψη του χορού και τη δημιουργία της αφίσας του αποκριάτικου χορού.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παρακάτω καταστήματα για την προσφορά των δώρων που κληρώθηκαν στη λαχειοφόρο αγορά του αποκριάτικου χορού μας:

Cosmetic Shop, Φαρμακείο Παπαδόπουλος Απόστολος, Κατάστημα Ενδυμάτων “Stefi”, Κτηνιατρείο Παυλίδης Ιωάννης, Βιβλιοπωλείο Ηλιάδης, Καλλυντικά Καλογιάννης, G & D Εσώρουχα, Power PC Γκεϊβανίδης Σάββας, Καλλυντικά Prestige, Bιβλιοπωλείο Αρχέτυπο, Κατάστημα Vicko, Παιχνίδια Aνανιάδης, Kατάστημα ενδυμάτων Scorpios, Βιβλιοπωλείο Ψάλτου, Παιδικά ρούχα Χαρμόσυνο, Κατάστημα Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Σκαρλάτος, Κατάστημα Σαββίδης Δημήτριος, Βιβλιοπωλείο Σύμμετρο, Φαρμακείο Ζιούτα Γεωργία-Χριστιάνα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων έχει διπλό σκοπό: καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στην καθημερινότητα των παιδιών μας και εξοπλισμός του σχολείου με σύγχρονα υλικοτεχνικά μέσα, ώστε μέσω αυτών τα παιδιά να αναπτύξουν ποικιλοτρόπως τις δεξιότητες και ικανότητές τους. Υποχρέωση και καθήκον όλων μας είναι να εργαζόμαστε για το κοινό καλό των παιδιών μας, των μαθητών του σχολείου μας. Με την κοινή συνδρομή όλων μας μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Παντελίδης Ιορδάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.