Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος (28/3/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος
Αξιοπρεπής και ανταγωνιστική η ομάδα του Αλέξανδρου στην ήττα με 2-1 με την πρωτοπόρο Καβάλα 
Μπορεί ο βασικός στόχος της παραμονής να έχει επιτευχθεί, ωστόσο κάθε άλλο παρά αδιάφορο πρόσωπο έδειξε η ομάδα στο δυσοίωνο εκτός έδρας παιχνίδι με την πρωτοπόρο ομάδα της Καβάλας. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο α΄ ημίχρονο, έλεγξαν το ρυθμό και κατάφεραν να προηγηθούν στο 17΄με κεφαλιά του Μαρκόπουλου.

Η ομάδα του Αλέξανδρου έβγαλε αντίδραση, ανέβασε την απόδοσή της και στο 34΄έφερε το παιχνίδι στα ίσα με σουτ του Ηλία Προβατίδη, γράφοντας το 1-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το 1ο γκολ που δέχεται η πρωτοπόρος ομάδα της Καβάλας στην έδρα της.

Το τέλος του α΄ ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με σκορ 2-1, αφού στο 40΄ο Τόσκος με κεφαλιά νίκησε τον πολύ καλό Αθανασίου μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα του Αλέξανδρου ανέβασε πολύ την απόδοσή της, έδειξε αποτελεσματικότητα στο ανασταλτικό κομμάτι και ποιότητα στην επιθετική λειτουργία, με την ομάδα της Καβάλας να αγχώνεται προσπαθώντας απλά να διατηρήσει τα κεκτημένα. 

Λίγο δε έλειψε να αλλάξει η ροή του παιχνιδιού αλλά και η βαθμολογική κατάταξη στην κορυφή, όταν στο 78΄ο τερματοφύλακας της Καβάλας απέκρουσε πολύ δύσκολα με το πόδι σε τετ α τετ του νεοεισελθόντα Λαζ. Σαλπιγγίδη μετά από πανέμορφο συνδυασμό της ομάδας του Αλέξανδρου.

Στο 81΄ο Αθανασίου κράτησε με μεγάλη επέμβαση την ομάδα του Αλέξανδρου στο παιχνίδι αλλά μέχρι το τέλος δεν έδειξε κάτι παρά το γεγονός ότι είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στα αξιοσημείωτα η πολύ καλή φιλοξενία των ανθρώπων της Καβάλας παρά την βαθμολογική για την ομάδα τους , κρισιμότητα του παιχνιδιού.

Σύνθεση : Αθανασίου, Τσαταλμπασίδης(67΄Σαλπιγγίδης), Βασιλειάδης, Κάργας (Σαββόπουλος) Κώτσιας, Παπαδόπουλος, Ευστρατιάδης (46΄Αηδονίδης) Βόσδου, Αγαθαγγελίδης, Προβατίδης, Καραγιάννης

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Αλέξανδρο Κιλκίς την επόμενη Κυριακή 31 Μαρτίου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό Πέρνης.

Πετυχημένη ημερίδα

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και αμείωτο το ενδιαφέρον στην Ημερίδα που διοργάνωσε η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς, την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εισηγητές τους κκ Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, προπονητές της Κ19 και τη ψυχολόγο κα Ειρήνη Ρέρα.

Αθλητές, γονείς, προπονητές καθώς και φίλοι του ποδοσφαίρου και του Αθλητισμού παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή τους Γκαρσία και Σνάουτσνερ να αναλύουν το αναπτυξιακό ποδοσφαιρικό πρότυπο της Ουρουγουάης και της Πολωνίας αντίστοιχα και να απαντούν σε ερωτήσεις του κοινού. Απαντήσεις σημαντικές δόθηκαν και από την κα Ρέρα σε θέματα ψυχολογίας, συμπεριφοράς και Αθλητικής εν γένει Παιδείας.

Από πλευράς της Ακαδημίας οι κκ Θεόδωρος Ντουντούκης και Μιχάλης Αναστασιάδης , αφού καλωσόρισαν προσκεκλημένους,εισηγητές και συμμετέχοντες, τόνισαν την χρησιμότητα των σχετικών ενημερωτικών Ημερίδων στην ευρύτερη και δημιουργική λειτουργία μιας σύγχρονης Ακαδημίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του Ν. Κιλκίς κος Γιώργος Γεωργαντάς, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Άννα Δημάκη οι οποίοι αναφέρθηκαν με πολύ θερμά λόγια για το ρόλο της Ακαδημίας στην κοινωνία του Κιλκίς, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Μάκης Πεντσερετζής, ο δημοτικός σύμβουλος κος Λάζαρος Παζαρτζικλής , ο Γενικός γραμματέας της ΕΠΣΚ κος Κ. Πάταρας και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΚ κος Β. Χατζηαποστόλου .

Η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά τον κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο για τη συνεργασία στη πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και τον κ. Κώστα Ιωσηφίδη που συνόδευσε τους εισηγητές με ολόκληρο το τεχνικό γκρουπ της Κ19.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζει και ο κ. Χρήστος Καναρόπουλος για τον άψογο συντονισμό της ημερίδας

Με νίκη συνέχισε η Κ12 της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας

Άλλη μια αγωνιστική εμπειρία συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση και νίκη για το τμήμα «Ίντερ» στην κατηγορία Κ12 . Οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας έβγαλαν θετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους επικρατώντας του αντίστοιχου συγκροτήματος της Ακαδημίας Ντίνος Κούης με σκορ 5-3.

Επόμενο παιχνίδι για αυτή την κατηγορία έχει προγραμματιστεί για το επόμενο Σάββατο 30 Μαρτίου στο γήπεδο των Κανονιέρηδων με τον Πρωτέα.

Στη κατηγορία Κ 14 δεν υπήρχε αγωνιστική δράση το Σάββατο που πέρασε ενώ την επόμενη αγωνιστική το τμήμα «Ρεάλ» αγωνίζεται στα γήπεδα ΕΚΟ με τον Αγροτικό Αστέρα.

Συνεχίστηκε το σερί νικών στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς για τον Αλέξανδρο
Συνέχεια στο απόλυτο σερί νικών έδωσαν τα τμήματα της Ακαδημίας Αλέξανδρος που συμμετέχουν στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, στην αγωνιστική που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Παλαιού Αγιονερίου στην κατηγορία Κ12 το τμήμα « Ίντερ» επικράτησε του αντίστοιχου Πάϊκου Γουμένισσας με σκορ 6-0. Στη κατηγορία Κ10 το τμήμα «Μάντσεστερ» νίκησε το αντίστοιχο συγκρότημα του τοπικού Ατρόμητου.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος είχαμε την πραγματοποίηση 2 φιλικών αγώνων στο γήπεδο του Π. Αγιονερίου. Συγκεκριμένα το τμήμα Κ11 «Ατλέτικο» αγωνίστηκε με το αντίστοιχο της Ακαδημίας Ατέρμων γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-1. Με την ομάδα του Ατέρμονα αγωνίστηκε και το τμήμα «Παρί» στην κατηγορία Κ8 στο νικηφόρο 6-3.

Χρήσιμα τα φιλικά στον Μακεδονικό για την Ακαδημία Αλέξανδρος
Ο καλός καιρός, η αγωνιστική διάθεση και η τέλεια οργάνωση από πλευράς των υπευθύνων του Μακεδονικού συνετέλεσαν στην άψογη διοργάνωση ενός κύκλου φιλικών παιχνιδιών .

Απλό πλευράς της Ακαδημίας Αλέξανδρου συμμετείχαν τα τμήματα Κ8 «Μπάρτσα», Κ10 «Μάντσστερ», «Τσέλσι» και «Γιούβε», Κ12 «Ατλέτικο» και Κ14 «Μίλαν» με συνοδούς τους κκ Κ. Ντουντούκη, Βασ. Ορμανίδη, Αλ. Δούγια, Γ. Ιασωνίδη και Κ. Τσακιρίδη.

Ισοπαλία για τις Ελπίδες Κιλκίς
Με σκορ 1-1 το οποίο αδικεί τους νεαρούς παίκτες της Β' ομάδας του Αλέξανδρου απέναντι στην Προοδευτική Σταυροχωρίου κλείνει η 23η Αγωνιστική της Α' Κατηγορίας. 

Σε ένα παιχνίδι που την πρωτοβουλία και τις φάσεις τις είχε η ομάδα μας δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατήσει τους 3 βαθμούς της νίκης. 

Στο 73' οι Ελπίδες άνοιξαν το σκορ με τον Αλπανίδη Γιώργο ενώ για τους γηπεδούχους το γκολ ήρθε μετά από την υποδείξη πέναλτυ στο 82'.
Επίσης χάθηκαν πολλές ευκαιρίες με κορυφαίο το τετ α τετ του Χρήστου Παπαδόπουλου και του Γιάννη Ζαφειρόπουλου.

Σύνθεση : Μουχτάρης, ,Κωνσταντινιδης, Μαργαριτόπουλος ( 46' Ζαφειρόπουλος) Παρτσαλίδης , Πολυχρόνου, Τζιάνας , Αλπανίδης ( Νικολαίδης Β. ) , Κατσάρας (60' Παπαδοπουλος Χ) , Ζάλτος ( 53' Δημητριάδης ) , Μπουζντρα , Ρεμπετσιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.