Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Κυπελλούχος 2018 - 2019, ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Η Α' ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς επικράτησε με σκορ 2-1 του ΠΑΟΝ Επταλόφου στον τελικό που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Ένα στάδιο γεμάτο και ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές μεγάλες φάσεις αλλά κράτησε το ενδιαφέρον όλων έως το τέλος. Ένας τελικός που το αποτέλεσμα έφερε το πρώτο κύπελλο στην Κιλκισιώτικη Ακαδημία Ποδοσφαίρου. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάπως μοιρασμένο σε ότι αφορά την κατοχή μπάλας και δημιουργία φάσεων. Στο 12’ ο Αθανασίου κράτησε ανέπαφη την εστία του σε προσπάθεια του ΠΑΟΝΕ, ενώ η τυπικά γηπεδούχος προηγήθηκε στο σκορ με εκτέλεση στατικής φάσης του Σ. Παντελιάδη, από φάουλ που υπέδειξε ο διαιτητής, και γκολ του Χ. Παρπουτσή στο 33’. 

Ο Αλέξανδρος δεν αισθάνθηκε άγχος και στην αμέσως πρώτη του επίθεση στο 36’ έκανε το 1-1, όταν μετά από εκτέλεση corner του Καραγιάννη ο Αγαθαγγελίδης με προβολή στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Κώτσιας με ριμπάουντ το γκολ. Στο 41’ σουτ του Βόσδου πέρασε ελάχιστα out.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος επέβαλε τον ρυθμό του. Προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις έχοντας την μπάλα στην κατοχή του. Έκλεισε τον αντίπαλο στα καρέ του ο οποίος προσπαθούσε να επιβάλλει χαμηλό ρυθμό παιχνιδιού. Να δημιουργεί επιθετικές κινήσεις με ψηλές μεταβιβάσεις στο αμυντικό τρίτο του Αλεξάνδρου και στατικές φάσεις κάτι το οποίο η αμυντική γραμμή και ο τερματοφύλακας αναχαίτισαν με ευκολία. 

Στο 70’ ο Τσολακίδης χάνει την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ όταν τετ-α-τετ του αποκρούεται. Στο 74’ καλό σουτ του Αηδονίδη περνάει ελάχιστα out. Στο 78’ ατομική ενέργεια του Τσολακίδη με σουτ αποκρούεται σε σώματα αμυντικών. Η μπάλα φτάνει στον Καραγιάννη ο οποίος με τέλεια διαγώνια πάσα 20m φέρνει τον Βασιλειάδη απέναντι στην εστία ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ σημειώνει το γκολ της ανατροπής-νίκης για την ομάδα του Αλέξανδρου.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού ο Αλέξανδρος κράτησε την μπάλα και δεν άφησε τον αντίπαλο να ξανά μπει στο παιχνίδι πέραν μιας στατικής φάσης αρκετά εκτός περιοχής η οποία δεν βρήκε στόχο. Επόμενο παιχνίδι για τον Αλέξανδρο την ερχόμενη Κυριακή με την Ασπίδα Ξάνθης στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς για το πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής.

Σύνθεση : Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Βασιλειάδης, Κάργας (46’ Αηδονίδης), Παπαδόπουλος, Βόσδου, Φουρτζίου(46’ Τσολακίδης), Αγαθαγγελίδης, Προβατίδης, Καραγιάννης(86’ Σερταρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.