Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

"Θερμές ευχαριστίες στην Εταιρεία Chicco – B. & M. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Α.Ε."

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

Tο Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς »,  με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Εταιρεία Chicco – B. & M. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Α.Ε. Βρεφικά είδη, που μας εντάσσει πλέον στους Συλλόγους που χρήζουν βοηθείας, και στέκεται αρωγός με σεβασμό πλάι στο Φιλανθρωπικό μας έργο στηρίζοντας τις οικογένειες μας με μεγάλη χορηγία βρεφικών ειδών.

Παραλάβαμε 8 κούτες με 450 τεμάχια αφρόλουτρα παιδικά, κρέμες συγκάμματος, μπιμπερό, πιπίλες, σαμπουάν παιδικά για βρέφη.

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη πολύτιμη στήριξή σας στο έργο μας, η συνεργασία μας θα συνεχισθεί και στο μέλλον και σας ευχόμαστε κάθε άνοδο επαγγελματική στην Εταιρεία σας.

Ευελπιστούμε οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες αυτές να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.