Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα: «Πρόληψη της άνοιας και έγκαιρη αντιμετώπιση των συνεπειών της»

Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Κιλκίς και τον Δήμο Κιλκίς, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Πρόληψη της άνοιας και έγκαιρη αντιμετώπιση των συνεπειών της», την Πέμπτη 7-3-2019 και ώρα 10:00 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Κύρια ομιλήτρια θα είναι η Νευρολόγος κ. Αμύντα – Σπανού Μαριάννα και θα ακολουθήσουν εισηγήσεις από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς των ανωτέρω δομών.

Στο τέλος της ημερίδας θα υπάρχει η δυνατότητα αξιολόγησης των γνωστικών ικανοτήτων των ατόμων που το επιθυμούν με την χορήγηση διαγνωστικών τεστ από ψυχολόγους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.