Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Με το Δημήτρη Κυριακίδη και ο Απόστολος – Γεώργιος Αποστολίδης

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
H δημοτική παράταξη που συγκροτεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης μεγαλώνει διαρκώς και πλουτίζεται από νέους ανθρώπους, άξιους, εργατικούς, αυτοδημιούργητους, που έχουν κατακτήσει την αποδοχή της τοπικής μας κοινωνίας, υπηρετώντας την αποτελεσματικά και με σεμνότητα, όντας αποφασισμένοι να εκφράσουν δυναμικά τις ανάγκες και τις προσδοκίες της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Απόστολος – Γεώργιος Αποστολίδης είναι και αυτός ένα νέο δυναμικό στέλεχός μας. Κατάγεται από το Κιλκίς, είναι αστυνομικός και υπηρετεί στην ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) σε μια νευραλγική αστυνομική υπηρεσία που χαρακτηρίζεται για την ταχεία και μαχητική της επέμβαση στην πρόληψη – καταστολή παραβατικής συμπεριφοράς και εν γένει κάθε εγκληματικής δραστηριότητας.

Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά. Έχει ασχοληθεί ενεργά με το ποδόσφαιρο. Υπήρξε πρώην διαιτητής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας ενώ αυτό το διάστημα ασκεί καθήκοντα παρατηρητή διαιτησίας ποδοσφαίρου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και τα στελέχη της παράταξής του υποδέχονται στις τάξεις του νέου δημοτικού συνδυασμού τον Απόστολο – Γεώργιο Αποστολίδη με μεγάλη χαρά και του εύχονται καλή δύναμη στον όμορφο αγώνα που ξεκινάμε για να πάμε μπροστά το Δήμο Κιλκίς και τα χωριά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.