Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Το τμήμα στίβου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς έκοψε την βασιλόπιτά του

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς 
Το αγωνιστικό και προαγωνιστικό τμήμα του Γ.Α.Σ. Κιλκίς έκοψε την βασιλόπιτά του την Κυριακή 27/1 σε πιτσαρία της πόλης όπου τα παιδιά κεράστηκαν πίτσα και αναψυκτικά. Παρόντες ήταν οι αθλητές του συλλόγου καθώς και οι προπονητές, οι έφοροι και ο πρόεδρος του Γ.Α.Σ.Κ., Παναγιώτης Λαπατίνας. 

Τυχερή από πλευράς αθλητών στάθηκε η Ραφαηλία Μαβίδου ενώ από πλευράς διοίκησης και προπονητών το φλουρί έτυχε ο έφορος, Βλάσης Μαβίδης. Πέρα από τους χαιρετισμούς και τις ευχές για καλή χρονιά με υγεία κι επιτυχίες για τους αθλητές του τμήματος, σημαντική ήταν η ανακοίνωση της ένταξης του Παναγιώτη Μαυρογενίδη στο Δ.Σ. του Γ.Α.Σ.Κ. και στο τμήμα του στίβου ως έφορος με τον ίδιο να χαιρετάει τους αθλητές και να δηλώνει πως θα έχουν τη δυνατότητα να γυμνάζονται στο γυμναστήριο Kinesis όταν οι καιρικές συνθήκες δε θα επιτρέπουν την προπόνηση στο στάδιο κι ενώ είναι γνωστό πως δεν υπάρχουν οι εγκαταστάσεις για τους αθλητές του κλασικού αθλητισμού από πλευράς δήμου ανέκαθεν.

Τα τμήματα των ακαδημιών από την άλλη, θα κάνουν επίσης μία εκδήλωση με τη δική τους βασιλόπιτα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6/2, στο Κ.Δ.Α.Π. του Kinesis, 21ης Ιουνίου 20. 

Εκεί θα βρεθούν φυσικά οι νεαροί αθλητές του τμήματος με τους προπονητές τους και τους εφόρους ενώ προσκεκλημένοι είναι και οι γονείς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.