Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Πού τελειώνει η Ειδομένη ή από πού αρχίζει το Χαμηλό;

Υπογράφουν οι Διαχειριστές της Ιστοσελίδας της Ειδομένης
Στην Ειδομένη, λίγα μέτρα πριν από το σιδηροδρομικό σταθμό, υπάρχει πινακίδα εισόδου στην Τοπική Κοινότητα Ειδομένης. Βγαίνοντας από το χωριό, με κατεύθυνση δυτικά, συναντάμε μια άλλη πινακίδα που μας πληροφορεί ότι εισερχόμαστε στο Χαμηλό. 

Αυτό σημαίνει ότι το Χαμηλό ξεκινάει λίγα μέτρα από το τέλος της Ειδομένης, εκτεινόμενο στα τρία περίπου χιλιόμετρα, όπου συναντάμε τον αντίστοιχο οικισμό! 

Ναι, αλλά, πού τελειώνει η Ειδομένη;

Εμείς, κοιτάξτε, ούτε στην αρχή του χωριού, ούτε στο τέλος πινακίδα βάλαμε αλλά, κοιτάξτε, αυτοί την έβαλαν για να δείχνει την αρχή αυτού του χωριού, το Χαμηλό, ενώ εμείς θέλαμε να δείχνει το τέλος του δικού μας χωριού, την Ειδομένη, αλλά αυτοί βάλανε να δείχνει την αρχή του άλλου χωριού που δεν ήτανε, κι εμείς δε θέλαμε και πήγαμε στον υπεύθυνο να το πούμε, αλλά κι αυτός δεν ήξερε και μας είπε ότι δε βάλανε αυτοί την πινακίδα, αλλά αυτοί που την έβαλαν ήξεραν πού την έβαζαν, άρα από εκεί αρχίζει το Χαμηλό, αλλά πού τελειώνει η Ειδομένη, αυτό ήταν το θέμα κι εμείς δεν ξέραμε τι να πούμε, γιατί ή η Ειδομένη έγινε ατελείωτη ή το Χαμηλό μετακινήθηκε ανατολικότερα, πιθανόν από μετακίνηση πινακίδας ή από το ότι αυτοί που την έβαλαν δεν ήξεραν ορθογραφία ή γεωγραφία.

Πάντως, για να πούμε την αλήθεια, μπορούμε έτσι να γελάμε με τα χάλια μας. 

Σας ευχαριστούμε. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.