Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Δέσποινα Μαυροκεφαλίδου: Είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κιλκίς με το συνδυασμό του Δ. Αγαθόπουλου

Υπογράφει η Δέσποινα Μαυροκεφαλίδου
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κιλκίς

"Φίλες και φίλοι, 
Γεννήθηκα και ζω στην πόλη του Κιλκίς, σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και ακολούθησα μεταπτυχιακές σπουδές τον τομέα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στο Κιλκίς, σε δράσεις που αφορούν το προσφυγικό, καθώς και την στήριξη ευάλωτων συμπολιτών μας.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά και την πολιτική ξεκίνησε από τα φοιτητικά μου χρόνια στην πόλη της Κομοτηνής και συνεχίζεται μέχρι σήμερα μέσα από εθελοντικές δράσεις. 

Είναι η πρώτη φορά που παίρνω την απόφαση να συμμετέχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και να συμπορευτώ με τον Δημήτρη Αγαθόπουλο, συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια του αυτοδιοικητικού συνδυασμού «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη».

Στην απόφαση μου αυτή καταλυτικός παράγοντας στάθηκε η εμπιστοσύνη που μου εμπνέει ο ίδιος ο Δημήτρης Αγαθόπουλος, ένας άνθρωπος γνωστός σε όλους μας για τη μακροχρόνια ανιδιοτελή προσφορά του στα κοινά του τόπου μας. 

Πηγαίνοντας λοιπόν κόντρα στις δυσκολίες των καιρών και στην αποστροφή των νέων από τα κοινά, λόγω των συνεχόμενων απογοητεύσεων και της παρακμής του πολιτικού συστήματος, σας καλώ να αναλάβετε ενεργό δράση και συμμετοχή, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Γνώμονας για τον συνδυασμό «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» και το όραμά του για τον Δήμο Κιλκίς είναι η ισότιμη συμμετοχή και οι δημοκρατικές διαδικασίες. Με τις βάσεις αυτές πορευόμαστε και ξεκινάμε τον αγώνα μας για να αλλάξουμε όλοι μαζί αυτά που δεν μας αρέσουν στο Δήμο μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.