Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Περιοδεία του υποψ. Δημάρχου Παιονίας, Τάσου Βασιλακάκη, σε Αξιούπολη και Ευρωπό

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Παιονίας, Τάσου Βασιλακάκη
Περιοδεία στην αγορά της Αξιούπολης και στον Ευρωπό πραγματοποίησε ο Τάσος Βασιλακάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ενημερώνοντας για τις κεντρικές θέσεις του ΚΚΕ για τις πρόσφατες εξελίξεις σε σχέση με την Συμφωνία των Πρεσπών, τον κατώτατο μισθό κ.ά. καθώς και για τις θέσεις του Κόμματος για την Τοπική Διοίκηση.

Ο Τάσος Βασιλακάκης εξήγησε ότι οι θέσεις και οι προτάσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έχουν ως κριτήριό τους τις σύγχρονες ανάγκες του λαού της περιοχής, τις καθημερινές ανάγκες των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων της πόλης και των φτωχών αγροτών, της νεολαίας. 

Γι’ αυτό και βάζει στο προσκήνιο ζητήματα, όπως αυτό της τοπικής φορολογίας και των δημοτικών τελών τα οποία έρχονται να προστεθούν στην ήδη υψηλή φορολογία της κυβέρνησης, που έρχονται να προστεθούν στις υψηλές τιμές στα ήδη πρώτης ανάγκης, στα καύσιμα κίνησης και θέρμανσης, σε άλλα έξοδα που βαραίνουν καθημερινά τη λαϊκή οικογένεια.

Σημείωσε, επίσης, ότι η κυβέρνηση μαζί με τη διοίκηση του δήμου, ακολουθούν την ίδια λογική, αυτή της εμπορευματοποίησης μιας σειράς υπηρεσιών και παροχών, όπως του νερού, την παράδοση σε μεγάλους επιχειρηματίες μιας σειράς έργων, με ταυτόχρονη μείωση του προσωπικού των δήμων και αύξηση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης, των ολιγόμηνων συμβάσεων, οι οποίες ανακυκλώνουν την ανεργία και δεν λύνουν το πρόβλημα που είναι η ανάγκη οι άνεργοι να βρουν εργασία.

Από την περιοδεία σε Αξιούπολη και Ευρωπό, επιβεβαιώθηκε η αποδοχή των θέσεων του ΚΚΕ, η αναγνώριση του γεγονότος ότι το ΚΚΕ ήταν και είναι το μόνο πολιτικό κόμμα που δεν είπε ψέματα στο λαό, που δεν τα μάζεψε, που ανέδειξε τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής, όπως αυτά με το Νοσοκομείο, με τα Σχολεία, με το οδικό δίκτυο, με τις συνθήκες εργασίας στους εργασιακούς χώρους κ.ά., που καλούσε σταθερά το λαό να οργανώσει την πάλη του και να διεκδικήσει την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του, την ώρα που όλοι οι άλλοι κυβέρνηση, αντιπολίτευση, δημοτική αρχή και σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, τον καλούσαν να ρίξει τον πήχη των απαιτήσεων, να κάνει υπομονή, να μη ζητάει παραπάνω απ’ όσα αντέχει το επίπεδο ανταγωνιστικότητας της οικονομίας.

Γι’ αυτό και η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Παιονία μεγαλώνει, γιατί είναι η μόνη πραγματική φωνή των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.