Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Κυκλοφόρησε το βιβλίο της κιλκισιώτισσας Ελένης Ηλιάδου με τίτλο "Ποτέ μην τα παρατάς"

Δελτίο τύπου εκδόσεων Θύρα
Οι εκδόσεις Θύρα με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουν το πρώτο παιδικό βιβλίο της εκπαιδευτικού και συγγραφέως Ελένης Ηλιάδου – Πολυκαρπίδου με τίτλο "Ποτέ μην τα παρατάς". Πρόκειται για μια συνεργασία με την έμπειρη εικονογράφο Τέτη Σώλου.

Το κείμενο έχει αποσπάσει το 3ο Βραβείο στον Ε΄ Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Διηγήματος «Στέλιος Ξεφλούδας» 2018 με θέμα «Το σχολείο».

«Μόνος του και τελευταίος θα μείνει ο Λευτέρης και σε αυτή την εκδρομή. Κανείς από τους συμμαθητές του δεν θα τον περιμένει. Μάταια προσπαθεί κουτσαίνοντας να τους φθάσει, όπως πάντα... Είναι θλιμμένος γιατί τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει!

Μήπως, όμως, ο κύριος Άγγελος έχει να πει κάτι ξεχωριστό στον απογοητευμένο Λευτέρη; Μήπως ο δάσκαλος θα τον βοηθήσει να πιστέψει στον εαυτό του και ποτέ να μην τα παρατάει;».

Μια γλυκιά ιστορία, γεμάτη ελπίδα...Γιατί η ζωή κρύβει όμορφες εκπλήξεις για όσους τολμούν και προσπαθούν.
Το κείμενο είναι καλό και ισορροπημένο και αφήνει στην εικονογράφο την ελευθερία να αλληλεπιδράσει μαζί του δίνοντας ένα πρωτότυπο και πολύ χαρούμενο, τελικά, αποτέλεσμα.

Η συγγραφέας 

Η Ελένη Ηλιάδου κατάγεται από το Κιλκίς. Είναι το δεύτερο από τα έξι παιδιά μιας πολυμελούς οικογενείας. Σπούδασε Παιδαγωγικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μουσική στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στην Χαλκίδα. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

Η εικονογράφος
Η Τέτη Σώλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει εικονογραφήσει πολυάριθμα βιβλία για μικρούς και μεγάλους. Για τις εκδόσεις Θύρα έχει εικονογραφήσει επίσης σε συνεργασία με την Αγγελική Δελεχά το βιβλίο της Μυρσίνης Βιγγοπούλου «Ο Νικόλας στο θρανίο».

Για παραγγελίες και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων των εκδόσεων Σταμούλη, 210- 52 38 305, info@stamoulis.gr

Eπισκεφθείτε επίσης την ιστοσελίδα www.stamoulis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.