Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Με το δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη κατέρχεται και η Παναγιώτα Φλώρου

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Με την πίστη που γεννά μια όμορφη αυτοδιοικητική προσπάθεια για την πραγματική ανάταση του τόπου μας και την πεποίθηση ότι ο Δημήτρης Κυριακίδης μπορεί να την πετύχει ως αυριανός Δήμαρχος Κιλκίς, χάρη στη γνώση και στις ικανότητές του, η Παναγιώτα Φλώρου συμπορεύεται με την ισχυρή δημοτική του ομάδα.

Για να πάμε μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας, για να υπηρετήσουμε αποτελεσματικά τους δημότες μας.

Η Παναγιώτα Φλώρου κατάγεται από τη Βάθη αλλά ζει στο Κιλκίς με την οικογένειά της. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα μηχανογραφημένου λογιστηρίου του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Κιλκίς (Δ.Ι.Ε.Κ.) ενώ έχει εργαστεί για δεκατρία χρόνια σε τεχνικό γραφείο. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας, παντρεμένη με το Νίκο Καβατζικλή και έχουν δύο αγόρια το Θεόδωρο και το Γιάννη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.