Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Νέα νίκη για τον ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 28-24 επικράτησε ο ΓΑΣ Κιλκίς του Αρίωνα Πτολεμαΐδας και έφτασε στους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα έπειτα από δέκα αγωνιστικές.

Η ομάδα του Γιάννη Λαζαρίδη από το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ανέβασε στροφές και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει ακόμη μια νίκη και να μειώσει την διαφορά από τις δύο πρώτες θέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 10-9 στο 25' αλλά από εκεί και πέρα ο ΓΑΣΚ βγήκε σε αιφνιδιασμούς και έκλεισε το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ με 14-11.
Και στο δεύτερο ημίχρονο το κιλκισιώτικο συγκρότημα είχε τον έλεγχο, έπαιξαν όλοι οι παίκτες που είχε στη διάθεσή του ο προπονητής, με το σκορ στο 50' να ανεβαίνει στο 26-18.

Τελικά το μόνο που κατάφερε ο Αρίων ήταν να μειώσει στο 28-24.

ΓΑΣ Κιλκίς: Τριανταφύλλου, Ιλερής 2, Μέγκας 3, Δούγιας 7, Πιστόλας, Γρηγοριάδης 4, Γιαβασίδης 3, Α. Φαχουρίδης 3, Σ. Φαχουρίδης, Β. Τοκατζόγλου 4, Κουσίδης, Κωστόπουλος 1, Βιολιτζής, Ψάρρας, Σακαλής 1.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.