Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση τιμής για τον Καθηγητή Ιστορίας Κωνσταντίνο Φωτιάδη

Η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για να τιμήσει τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη, Ομότιμο Καθηγητή Ιστορίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, στις 11:30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σωματείου (Λεωφ. Νίκης 13, 2ος όροφος).

Για την προσωπικότητα, το έργο και την προσφορά του τιμώμενου θα μιλήσουν οι:

Στάθης Πελαγίδης, Καθηγητής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα: «Κωνσταντίνος Φωτιάδης, ο Ιστορικός της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού»

α. Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, Αναπλ. Καθηγητής, Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ.

β. Κυριάκος Χατζηκυριακίδης, Επίκ. Καθηγητής της Επώνυμης Έδρας  Ποντιακών Σπουδών του Α.Π.Θ., με θέμα: «Κωνσταντίνος Φωτιάδης, ο Δάσκαλος»

Η εκδήλωση θα κλείσει με ομιλία του τιμώμενου Καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Φωτιάδη, με θέμα:
«Εκκλησίας έρημα, μοναστήρια ακάντηλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.