Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Όχι μία ούτε δύο, αλλά τρεις ομάδες ρομποτικής από το Κιλκίς στον τελικό

Υπογράφει ο Γκόραν Μιχαήλοβιτς
Robotic Coach MICROstudies
Μετά από πέντε μήνες προετοιμασίας τεσσάρων ομάδων για το πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής FLL (First Lego League) με στόχο το παγκόσμιο διαγωνισμό κατάφεραν να προκριθούν τρεις ομάδες, SPACE Rockets – MICROstudies, SPACE Guardians – MICROstudies και οι GalaxyStars – 2o Δημοτικό Σχολείο.


Η μικρότερη σε ηλικία ομάδα μας RobotBuilders – MICROstudies δυστυχώς δεν μπόρεσε να πέρασε μέσα από το σύνολο των 49 ομάδων της πρόκρισης στην Θεσσαλονίκη όπου περνούσαν μόνο οι 16 ομάδες.

Θέλω από την πλευρά μου να ευχαριστήσω πρώτα τους γονείς που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά, εμένα και τους συνεργάτες μου, σε όλη αυτή την διαδικασία της προετοιμασίας, επίσης να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια που μας πρόσφεραν, και πάνω από όλα τα παιδιά, που δεν έμαθαν μόνο το εκπαιδευτικό κομμάτι της ρομποτικής αλλά μέσα από την διαδικασία του διαγωνισμού έμαθαν να συναγωνίζονται και να συνεργάζονται.

Χάρηκα πολύ που μπόρεσα να περάσω 3 ομάδες από το Κιλκίς στο τελικό του διαγωνισμού.

Είμαστε μία μικρή πόλη αλλά μην ξεχνάμε πως μπορούμε να κάνουμε πολλά.


Υ.Γ
Σας περιμένουμε στον τελικό στις 16-17 Μαρτίου 2019 στο χώρο της ΔΕΘ περίπτερο 6.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.