Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Επίσκεψη εργασίας Δημήτρη Κυριακίδη στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη
Για όλους τους Κιλκισιώτες το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς έχει μεγάλη συναισθηματική αξία. Είναι συνδεδεμένο με τον αγώνα των πρώτων προσφύγων, των παππούδων μας, για την προκοπή της πόλης και το πρώτο κτήριο χτίστηκε με τον ιδρώτα και την προσωπική εργασία τους. 

Η επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και οι συναντήσεις που είχε με το Διοικητή του Θεόδωρο Ρεβενάκη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεόδωρο Αποστολίδη και τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων κ.κ. ΑχιλλέαΚαλεμκερίδη και Σοφία Καπαλτσίδου σηματοδοτούν αυτονόητα το ενδιαφέρον του κ. Κυριακίδη για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες αλλά και τη διάθεση μεγαλύτερης εμπλοκής της Αυτοδιοίκησης στις υποθέσεις του νοσηλευτικού ιδρύματος με υποστηρικτικές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις που θα ενισχύουν τις επί μέρους λειτουργίες του.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου ενημέρωσε αναλυτικά τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο φορέας αναδεικνύοντας ως κυρίαρχο το κτηριακό το οποίο και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Στην κοινή συνάντηση Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών και Σωματείου Εργαζομένων, οι συνδικαλιστές παρέδωσαν υπόμνημα στον κ. Κυριακίδη με πάγια αιτήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Ανάμεσα σ΄αυτά η ενεργοποίηση της προμήθειας εξοπλισμού στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) η επαναφορά των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ στο νοσηλευτικό ίδρυμα, η λειτουργία αξονικού τομογράφου σε 24ωρη βάση, η αγορά μαστογράφου και ορθοπαντογράφου, η πρόσληψη ιατρικού προσωπικού, η πυροπροστασία.

Συμμεριζόμενος την αγωνία των δημόσιων λειτουργών της υγείας ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα που του τέθηκαν ενώ τόνισε ότι είναι ανάγκη όλες οι τοπικές δυνάμεις να περιφρουρήσουν με νύχια και με δόντια το Γενικό Νοσοκομείο και να εργαστούν, ο καθένας από το δικό του τομέα ευθύνης, για την αναβάθμιση των δεικτών λειτουργίας του και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στον πολίτη. 

Ο κ. Κυριακίδης ευχαρίστησε τους συνομιλητές του για τις χρήσιμες συζητήσεις επισημαίνοντας ότι ορισμένες αξιόλογες προτάσεις που διατυπώθηκαν στις συναντήσεις αυτές θα προστεθούν στο πρόγραμμα του δημοτικού συνδυασμού για την Υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.