Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού έκοψαν την βασιλόπιτά τους

Δελτίο τύπου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών  «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
Το Σάββατο 09-02-2019 και ώρα 21.00, τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», έκοψαν την ετήσια πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην οικογενειακή ταβέρνα «Καλύβα», στο Κιλκίς. 

Στην κατάμεστη αίθουσα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου με τις συζύγους τους παρακολούθησαν αρχικά την τελετή ευλογίας της βασιλόπιτας από τον Πατέρα-Ιωακείμ. 

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Παπαδόπουλος μετέφερε στους παρευρισκόμενους τις ολόθερμες ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου για μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, προοπτική, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, τύχη και αλληλεγγύη. 

Στη συνέχεια ο Γ. Γραμματέας Τάσος Χονδροματίδης, αφού καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, έκανε έναν σύντομο απολογισμό δραστηριοτήτων για τον χρόνο που πέρασε, ευχαρίστησε δημόσια τους χορηγούς για την οικονομική ενίσχυση που παρείχαν στο Σύλλογο και αναφέρθηκε στις μελλοντικές εκδηλώσεις του Συλλόγου παρακινώντας τα μέλη να τις πλαισιώσουν και να συμμετέχουν μαζικά σε αυτές.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε στην καθιερωμένη βράβευση ενός μέλους του Συλλόγου. Για φέτος την τιμητική πλακέτα έλαβε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Λοκοβίτης, ο οποίος προσέφερε επί πολλά χρόνια τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο, τόσο από τη θέση του ποδοσφαιριστή όσο και από αυτήν του διοικητικού παράγοντα.

Ακολούθησε γλέντι μέχρι αργά το βράδυ για τους παρευρισκόμενους με εξαιρετικό φαγητό, πολύ κρασί, χορό και ζωντανή μουσική από την καταπληκτική ορχήστρα του Φώτη Ζάϊκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.