Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Το ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος-Αλέξανδρος" σε διαγωνισμό εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Δελτίο τύπου  ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος-Αλέξανδρος" 
Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2019, οι "Ρομποτίστες" του ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΌKOΣΜOΣ βρέθηκαν στο ANATOLIA COLLEGE στην Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν και φέτος στον διαγωνισμό εκπαιδευτικής Ρομποτικής της WRO Hellas. 

Φέτος επιλέξαμε την θεματική του Ποδοσφαίρου και τα αγόρια μας με την ομάδα "Aλέξανδρος" έπαιξαν μπάλα προσπαθώντας μέσα από σωστό προγραμματισμό του ρομπότ τους να σκοράρουν στο αντίπαλο τέρμα, να αμυνθούν αλλά και να συνεργαστούν με άλλους διαγωνιζόμενους συμπαίκτες. 

Μπορεί στην πλειοψηφία μας να φέραμε ισοπαλίες που μας στέρησαν την πρόκριση στον τελικό της Αθήνας, ωστόσο τα παιδιά μας διασκέδασαν την συμμετοχή τους, έπαιξαν, συνεργάστηκαν, έμαθαν και κέρδισαν γνώση μέσα από αυτό το όμορφο ταξίδι. 

Συγχαίρουμε τα παιδιά μας για το ήθος, την άψογη συνεργασία, την αγάπη για τη ρομποτική και χαμόγελο τους που φωταγώγησε το σύμπαν και ευχαριστούμε θερμά την εκπαιδεύτρια τους Κυριακή Τραντούδη για το έργο, την ενέργεια, την αγάπη και την γνώση που προσφέρει στα παιδιά της Ρομποτικής αλλά και την πρωτοβουλία συμμετοχής στην διοργάνωση.

Kαλή και δημιουργική συνέχεια σε όλα τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.