Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ της Παπαδοπούλου (Λένας) Ελένης

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Η Ελένη (Λένα) Παπαδοπούλου γέννημα θρέμα του Παλιού Αγιονερίου υποστηρίζει από σήμερα το όραμά μας για έναν πιο ανταγωνιστικό και ανθρώπινο Δήμο και συμμετέχει στο συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Η Λένα είναι επιχειρηματίας για πολλά χρόνια και την διάρκεια της οικονομικής κρίσης επέλεξε να παραμείνει εδώ και να παλέψει στον τομέα της ένδυσης και της εστίασης για το βιοπορισμό της οικογένειάς της. Διατηρεί βιοτεχνία ενδυμάτων και ένα μικρό καφέ στο Παλιό Αγιονέρι και έχει καθημερινή συναναστροφή με τους συμπολίτες της σε όλη τη Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης.

Μεγάλη είναι η εμπειρία της στα κοινά του τόπου μας. Υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2014, Τομεάρχης Κοινωνικής Πολιτικής στην Νομαρχιακή Επιτροπή και Γραμματέας Γυναικών είναι μερικές από τις θέσεις που έχει υπηρετήσει.

Την συμπαράστασή της στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού την έχει αποδείξει με τη συμμετοχή της σε επιτροπές του Δήμου Κιλκίς. Ενεργό δράση είχε στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση με αντικείμενο το Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι όπου και ήταν υπεύθυνη για τη Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης, την περίοδο 2011-2014. Επί 7 έτη συμμετείχε στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου του χωριού και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλιού Αγιονερίου “Το Καρς”.

Η Λένα είναι μια όμορφη γιαγιά με δύο εγγονάκια δίδυμα που δεν σταματάει να εξελίσσεται. Έτσι φέτος ολοκληρώνει το Εσπερινό Λύκειο Κιλκίς και είναι έτοιμη και για τη συμμετοχή της στις Πανελλήνιες του 2019 με στόχο το Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής.

Ιδιαίτερα κοινωνική, σοβαρή, έντιμη, εργατική που δε σου αφήνει περιθώρια να την ξεγελάσεις, αποτελεί το στήριγμα των ανθρώπων που βρίσκονται τριγύρω της και μια επιλογή εμπιστοσύνης για το Δήμο Κιλκίς. Καλωσορίζουμε τη Λένα Παπαδοπούλου στην ομάδα της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Μαζί όλοι ενωμένοι δυναμώνουμε και δίνουμε τον αγώνα νίκης χωρίς να μένει κανένας δημότης απροστάτευτος και στον πιο απομακρυσμένο οικισμό του Δήμου Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.