Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

Αλέξανδρος Σεϊτανιώτης: "Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, με το συνδυασμό του Δημήτρη Αγαθόπουλου"

Υπογράφει ο Αλέξανδρος Σεϊτανιώτης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
"Αγαπητοί Φίλοι Φίλες και συμπολίτες μου,
Γεννήθηκα στο Κιλκίς στις 28/01/1991, η καταγωγή μου είναι από το Πυργωτό Κιλκίς της Δημοτικής κοινότητας Γαλλικού. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με ειδικότητες στην προπονητική ποδοσφαίρισης και αθλητικών δρόμων. Επίσης είμαι απόφοιτος της σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Συνεχίζοντας την πορεία του πατέρα μου και την ενασχόλησή του με τα κοινά, διατελώντας επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στο πρώην Δήμο Γαλλικού και μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να ανταποκριθώ στις ανάγκες των καιρών για τον Δήμο μας και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό ‘’ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ο Δήμος στα Χέρια του πολίτη’’ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγαθόπουλο Δημήτρη που μου έκανε τη τιμητική αυτή πρόταση.
Η νέα γενιά σήμερα βιώνει και αντιλαμβάνεται σε τεράστιο βαθμό τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει σε μια πόλη αδρανοποιημένη σε πολλούς τομείς. Η νέα γενιά όμως είναι αυτή που πρέπει να αντιδράσει και μέσα από μια τέτοια διαδικασία όπως οι τοπικές εκλογές του τόπου μας να βγει μπροστά, να αγωνιστεί και να δραστηριοποιηθεί επί της ουσίας για τον τόπο στον οποίο μεγάλωσε και αγαπά.

Πιστεύω ότι ο Δημήτρης Αγαθόπουλος είναι ο άνθρωπος που μπορεί να φέρει την αλλαγή στο Δήμο μας μέσα απ’τις αξίες του σαν άνθρωπος. Έχει αποδείξει έμπρακτα στη τοπική κοινωνία επί σειρά ετών, το ενδιαφέρον του για τον τόπο με καθαρή συμμετοχή και συνεισφορά στα κοινά.

Υποχρέωσή μου να συμβάλλω με κάθε δύναμη που διαθέτω για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκα και με διάθεση να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας στο πλάι του Δημήτρη Αγαθόπουλου."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου