Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Εθελοντική Δράση Ειδομένης: "Διατηρούμε τον τόπο μας καθαρό"

Ανακοίνωση Εθελοντικής Δράσης Ειδομένης
Ο άνεμος της συνεργασίας, της σύμπνοιας και του εθελοντισμού έφτασε και στην περιοχή μας. Ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι της περιοχής μας προερχόμενοι από τον οικισμό Χαμηλό, θέλησαν να δημιουργήσουν μια εθελοντική δράση με θέμα το περιβάλλον.

Διαπίστωσαν λοιπόν ότι κατά την καθημερινή μετακίνηση τους κατά μήκος της διαδρομή Ειδομένης –Χαμηλού, υπάρχει έντονη παρουσία απορριμμάτων δημιουργώντας αντιαισθητικό θέαμα, και δημιουργώντας φυσικά πρόβλημα στο περιβάλλον.

Αυτή την εικόνα θέλουν να αλλάξουν και να μετατρέψουν την διαδρομή σε ευχάριστη αισθητικά εικόνα προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον.

Η δράση αυτή διοργανώνεται από ομάδα εθελοντών του χωριού Χαμηλό στηριζόμενη από τους εθελοντές Ειδομένης και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 12:00 η ώρα.

Δυστυχώς την απουσία της όποιας δημοτικής αρχής, επιβάλλεται να την αντικαθιστά η ευαισθητοποίηση των συνδημοτών μας και η συσπείρωση τους σε εθελοντικές ομάδες παρέμβασης δημιουργώντας ενεργούς δημότες.

Λοιπόν σας καλούμε να πάρετε τον καφέ σας μαζί και να έρθετε την Κυριακή στις 11:00 στην πλατεία του Χαμηλού όπου θα στηρίξετε ηθικά ή ενεργά την προσπάθεια αυτή.

Ο τόπος,  μας χρειάζεται.

Εμείς μπορούμε να τον κάνουμε καλύτερο, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση πάνω στην δράση αυτή
Αρμόδιος διοργανωτής για το Χαμηλό Θεόφιλος τηλ 6970648059
Αρμόδιος διοργανωτής για την Ειδομένη Γιάννης τηλ 6973957000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.