Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Παρέμβαση Σούλη Καζαντζίδη στην παρουσίαση του βιβλίου «Με Αίσθημα Ευθύνης»

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Αναστασίου (Σούλη) ΚαζαντζίδηΠαρέμβαση στη μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Σάββα Αναστασιάδη «Με Αίσθημα Ευθύνης», έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο "Nikopolis" στη Θεσσαλονίκη, με συντονιστή τον γνωστό δημοσιογράφο, Γιώργο Αυτιά, ο οποίος κάλεσε στο βήμα της εκδήλωσης τον κ. Καζαντζίδη να απευθύνει χαιρετισμό.

Εξ` άλλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς είχε στο περιθώριο της εκδήλωσης μια σημαντική συνάντηση με τον φίλο του πρώην υπουργό, Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του για νίκη της παράταξης «Καθαρό Κιλκίς» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Το βιβλίο του βουλευτή και αν. τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ παρουσίασαν, ο πρ. υπουργός Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο εκδότης- πολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης και ο στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, επίτιµος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην Πρόεδρος Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε.

Πρόκειται για ένα πόνημα βασισμένο στις θέσεις, τη στάση και την κοινοβουλευτική δραστηριότητα του κ. Αναστασιάδη γύρω από σημαντικά εθνικά θέματα, «που διαφορετικά θα είχαν ξεχαστεί θαμμένα μέσα στα πρακτικά και τα αρχεία της Βουλής», όπως τόνισε ο ίδιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.