Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Πετυχημένα τα εγκαίνια της έκθεσης των τμημάτων ζωγραφικής της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης των τμημάτων ζωγραφικής της Τέχνης με θέμα: «Το παράθυρο». 
Μια δυνατή, δεμένη εικαστική ομάδα με οδηγό και πρωτοστάτη το Νικόλα Μπλιάτκα μας έδωσε έργα με πληρότητα, άποψη και αισθητική.

Το παράθυρο έγινε τελικά ένα διάφραγμα που οδήγησε άλλοτε σε έναν εξωτερικό, άλλοτε σε έναν υπερβατικό χώρο και άλλοτε σε έναν εσωτερικό χώρο όπου καταγράφηκαν πολυποίκιλες ανθρώπινες ιστορίες.

Στα έργα των σπουδαστών αποτυπώθηκε από την καθημερινότητα, το ταξίδι, και τη φύση μέχρι την σκληρότητα του χρόνου, της εγκατάλειψης και της φθοράς αλλά και η αδήριτη δυνατότητα να αγαπάμε και να ονειρευόμαστε.
Το παράθυρο πραγματικά άνοιξε ορίζοντες, σκέψεις, καρδιές και μνήμες.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.