Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Πρωτιές και διακρίσεις για τους μαθητές του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος στο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος"
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, ο Σκακιστικός όμιλος Κιλκίς διεξήγαγε για τρίτη συνεχή χρονιά το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού, που έλαβε χώρα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Kιλκίς. 

Στο σύνολο των 74 μαθητών που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, εχουμε την χαρά να προσμετράμε 17 συμμετοχές από τους μαθητές μας, οι οποίοι εκτός από την οξυδέρκεια και το ταλέντο τους, έχουν την ευκαιρία να εξασκούνται στο συγκεκριμένο άθλημα στις δομές μας με εκπαιδευτή τον κ. Αχιλλέα Σπυρλιάδη. 

Oφείλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά μας για τις καλές επιδόσεις τους, τις διακρίσεις αλλά και τις πρωτιές που έλαβαν στο παρόν Πρωτάθλημα! Συγκεκριμένα την 1η θέση έλαβε ο Κωφίδης Στυλιανός-Βασίλειος στην κατηγορία Β’ Δημοτικού, 1η θέση για την Ναστούλα Άρτεμις και 3η στον Ζάμσα Ιωάννη για την Γ’ Δημοτικού και 2η θέση για τονΚωφίδη Χρήστο-Διονύσιο στην κατηγορια Δ’ Δημοτικού. 

Επιπλέον, τα συγχαρητήρια μας και στους υπόλοιπους μαθητές μας για την συμμετοχή τους (Λαβράνος Σπυρίδων, Γαβρά Γλυκερία, Γρηγοριάδης Ευθύμης, Σπυρίδης Ανέστης, Λεμονόπουλος Χρήστος, Αμοιρίδης Νικόλαος-Χρήστος, Λαβράνος Κωνσταντίνος, Ελευθερίου Νικόλαος - Αιγέας, Ελευθεριάδου Ελένη-Μαρία, Ναστούλας Θεόδωρος, Δημητρίου Ζωή, Αναγνωστίδης Νικόλαος). 

Ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή συνέχεια, με αγωνιστικό ήθος και διακρίσεις και ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αχιλλέα Σπυρλιάδη για το έργο που προσφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.