Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Εύκολη νίκη του Άτλαντα Κιλκίς επί του Ζαφειράκη Νάουσας

Δελτίο τύπου  Άτλαντα Κιλκίς
Η Ανδρική ομάδα Βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς το Σάββατο στο εντός έδρας παιχνίδι του, νίκησε σχετικά εύκολα την ιστορική ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας με 3-0 σετ (25-16, 25-9, 25-11). 

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό. Οι παίκτες του Άτλαντα Κιλκίς στις αρχές του 1ου σετ φάνηκαν νευρικοί και εκνευρισμένοι (επηρεασμένοι ίσως και από τα καταφανέστατα λάθος σφυρίγματα της διαιτησίας που ενδεχομένως τους επηρέασαν). 

Μετά το time out και όταν το σκορ ήταν 11-11 άλλαξαν τα πράγματα, με αποτέλεσμα ο Άτλας Κιλκίς να παρουσιάσει τον καλό του εαυτό ώστε, με ηρεμία και υπομονή καλή άμυνα και αποτελεσματικότητα στις επιθέσεις του, να ξεφύγει στο σκορ και να πάρει το σετ 25-16. Η διακύμανση του σκορ μετά το 7-7 ήταν 11-9, 16-13, 20-15, 25-16.
Στο 2ο σετ ο Άτλας Κιλκίς αλλάζοντας την τακτική στο σερβίς του (πίεση και στόχευση), αιφνιδίασε την ομάδα του Ζαφειράκη και το 7-7 γρήγορα να γίνει 20-9 υπέρ του και τέλος να πάρει εύκολα το σετ με 25-9.

Στο 3ο σετ μετά το 3-3 τα πράγματα έγιναν εύκολα για τους παίκτες του Άτλαντα Κιλκίς, που είχαν πλέον ψυχολογία νικητή (10-4, 15-6, 18-10, 25-8, 25-11), με αποτέλεσμα να πάρουν το σετ και την πολυπόθητη καθαρή νίκη με 3-0 σετ, ώστε βαθμολογικά να ανέβει η ομάδα στην δεύτερη θέση, με πρώτο τον Αριστ. Σκύδρας.

Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ο Άτλας προηγείτο στο σκορ. Έτσι ο Σταύρος Χατζηγεωργιάδης (Coach) χρησιμοποίησε όλους τους αναπληρωματικούς παίκτες της ομάδας, δίνοντας χρόνο και δικαίωμα απόκτησης εμπειριών στους νεότερους παίκτες του.

Σύνθεση ομάδας (Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Πολιτίδης Χάρης. Τσιγγελίδης Θοδωρής, Χειρούλης Γιώργος, Φιλλιπίδης Τάσος, Σακελλαρίδης Απόστολος, Κολτσιάκης Γιώργος, Αυγητίδης Κώστας (Λίμπερο), Σερασκέρης Σάββας, Πελτιάν Κυριάκος, Παπαδόπυλος Ραφαήλ, Τσάρας Απόστολος.

Επόμενος αγώνας το ερχόμενο Σάββατο εκτός έδρας στις 16:00 με τον Αίολο Κατερίνης.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε τα video των ομάδων μας στο
YouTube: Atlas volley. https://www.youtube.com/results?search_query=atlas+volley


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.