Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Φωτιά στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής από την γυναικεία ομάδα του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Αίαντα απέναντι στον Πιερικό Κατερίνης με 1-3 σετ διατηρώντας ανοιχτή την υπόθεση του Πρωταθλητή.

Ο ΑΙΑΣ ξεκίνησε νωχελικά και με πολλά λάθη στο 1ο σετ με αποτέλεσμα η ομάδα του Πιερικού να πάρει ένα εύκολο προβάδισμα. Στα επόμενα σετ τα κορίτσια του Αίαντα έδειξαν το πάθος και την αγωνιστικότητα που μας έχουν συνηθίσει και αφού ανέκαμψαν έκανα ολική ανατροπή με 1-3 σετ απέναντι σε μία ομολογουμένως υψηλού επιπέδου ομάδα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η ομάδα Γυναικών του Αίαντα που πρωταγωνιστεί και πάλι στην Β' Εθνική Γυναικών αποτελείται (πλην μίας αθλήτριας) από νεαρά κορίτσια που προέρχονται από τα φυτώρια του συλλόγου.

Σύνθεση ομάδας: Ναλπαντίδου Χριστίνα, Καντίδου Δέσποινα, Κώστογλου Σοφία, Ελευθεριάδου Μόνικα, Κώστογλου Σταυρούλα, Γεωργιάδου Πελαγία, Φούρα Ξανθή (L), Εμμανουηλίδου Αναστασία, Λαμπριανίδου Κατερίνα

(C) Σολκίδης Άγγελος
Έφορος: Κώστογλου Αποστόλης

Πρωτάθλημα Κορασίδων

Εύκολο Σάββατο είχε η ομάδα Κορασίδων η οποία κέρδισε με 3-0 σετ τον Αίολο Κατερίνης πετυχαίνοντας την 13η νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αίαντα αγωνίστηκε σε "χαμηλές στροφές" και πέτυχε μία εύκολη νίκη απέναντι σε μία καινούργια ομάδα που τώρα μαζεύει αγωνιστικές εμπειρίες.

Το μυαλό όλων είναι στον αγώνα του επόμενου Σαββάτου απέναντι στον Πιερικό Κατερίνης που θα κρίνει και ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει την πρόκριση στο Final Four. Ο ΑΙΑΣ χρειάζεται καθαρή νίκη (3-0, 3-1 σετ) ή νίκη με 3-2 σετ υπό όρους.

Εγγραφές/ΠληροφορίεςΟ ΑΙΑΣ εκτός από τις 5 αγωνιστικές ομάδες διατηρεί 3 τμήματα υποδομών για παιδιά 6 έως 12 ετών και 1 τμήμα για παιδιά 12-15 ετών με πρόγραμμα κατάλληλα διαρθρωμένο για τις ανάγκες της κάθε ηλικίας.

Πληροφορίες: Ανδρέας Αβραμίδης Τ. 6972030876
F. facebook.com/aias.kilkis.volleyball

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.