Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Υποβολή υποψηφιοτήτων για ανάδειξη συνέδρων στο έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Σύμφωνα με τη 10η Εγκύκλιο του Γραμματέας της Κ.Ε αποφασίσθηκε η διεξαγωγή Έκτακτου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής το Σάββατο 30 και τη Κυριακή 31 Μαρτίου 2019.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Κινήματος Αλλαγής είτε απευθείας στην Νομαρχιακή Επιτροπή του Νομού Κιλκίς.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων ορίστηκε η 20η Φεβρουαρίου.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα Μέλη του Κινήματος Αλλαγής και όσοι εγγραφούν στο Μητρώο Μελών του Κινήματος μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2019.

Όσοι έχουν εγγραφεί στα Μητρώα του Κινήματος Αλλαγής ως Φίλοι οφείλουν να εγγραφούν στο Μητρώο Μελών μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου προκειμένου να έχουν δικαίωμα ψήφου.

Οι εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.