Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Αναστάσιος Βαφειάδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς Αναστάσιος

Υπογράφει ο Αναστάσιος Βαφειάδης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς 
Αγαπητοί μου φίλοι και συμπολίτες, 
Γεννήθηκα στο Κιλκίς το 1955. Είμαι παντρεμένος με τη Μαθηματικό Ευαγγελία Ζαχαρή και έχουμε δύο γιους. Είμαι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Με την ολοκλήρωση της θητείας μου επέστρεψα στο Κιλκίς εργαζόμενος για αρκετά χρόνια στα φροντιστήρια "Γνώση". 

Υπηρέτησα ως καθηγητής Μαθηματικός επί σειρά ετών στην Δημόσια Εκπαίδευση και διετέλεσα Διευθυντής Σχολικών Μονάδων. Σήμερα είμαι διευθυντής του Γενικού Λυκείου Χέρσου Κιλκίς.

Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ καθώς και αιρετό μέλος στο ΠΥΣΔΕ Νομού Κιλκίς. Υπήρξα επί σειρά ετών εκπαιδευτής στο Δημόσιο ΙΕΚ και αντιπρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς. Επιλέχτηκα ως τακτικό μέλος της Δημοτικής και Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας του Νομού Κιλκίς.

Από τα φοιτητικά μου χρόνια συμμετείχα ενεργά στο φοιτητικό και εργατικό κίνημα, δραστηριότητα που διατηρώ έως και σήμερα σε συνεργασία με κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς αλλά και ομάδων σκέψης και δράσης. Η απόφασή μου πηγάζει πρώτα από τις δικές μου ανησυχίες και προβληματισμούς για την κακή κατάσταση του Δήμου Κιλκίς. Η ενεργοποίηση του πολίτη για την βελτίωση της καθημερινότητάς του, μας ακουμπάει όλους και μόνο η ενεργοποίηση του καθενός μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα. 

Ενεργοποιούμαι και για τον λόγο ότι η υποψηφιότητα του Δημήτρη Αγαθόπουλου είναι αυτή που ξεχωρίζει για την σοβαρότητά του, την ανιδιοτέλειά του, τους κοινωνικούς του αγώνες, την γνώση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μπορεί να δώσει άλλον αέρα και προοπτική σε αυτόν τον τόπο.

Συντάσσομαι στην προσπάθεια όλων όσων θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο του "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη" για το καλό του τόπου όπου ζούμε και δραστηριοποιούμεθα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.