Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Τα νέα του Δημοτικού Συνδυασμού "Κιλκίς-Μαζί μπορούμε" (25/2/2019)


Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Αναστασίου (Σούλη) Καζαντζίδη
Στο μεγάλο και άλυτο μέχρι στιγμής θέμα των αδέσποτων ζώων, που απασχολεί τους πολίτες του Κιλκίς, αναφέρεται ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης με δήλωσή του σε βίντεο που αναρτήθηκε στη προσωπική του σελίδα στο Facebook.


Με αφορμή δημοσκόπιση, τα αποτελέσματα της οποίας καταδικνύουν ότι το 73,4% των δημοτών του Κιλκίς θεωρεί ότι το εν λόγω πρόβλημα είναι το μεγαλύτερο, τι στιγμή που σε επίπεδο χώρας οι πολίτες αξιολογούν ως πρώτο το θέμα της καθαριότητας, ο κ. Καζαντζίδης στη δήλωσή του τονίζει:

"Δεν μπορεί αυτά τα κακόμοιρα ζώα να βασανίζονται, να υποφέρουν και παράλληλα εσείς οι συνδημότες μου να φοβάστε να κυκλοφορήσετε καθότι υπάρχουν και κάποια επιθετικά.

Μια απ` τις πρώτες μου ενέργειες θα είναι η άμεση συνεργασία με τις φιλοζωϊκές οργανώσεις όλης της χώρας αλλά κυρίως μ` αυτήν του δήμου μας, που αποτελείται από συμπολίτες μας με μεγάλη ευαισθησία και προσέχουν καθημερινά αδέσποτα σκυλιά και γάτες."

Σε εργοστάσιο μανιταριών

Επίσκεψη σε ένα από τα καλύτερα εργοστάσια παραγωγής μανιταριών "πλευρώτους" στην Ευρώπη, που βρίσκεται στο Πεδινό, πραγματοποίησε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης. 

Κάνοντας λόγο για πολλούς συνδημότες μας που "εργάζονται καθημερινά κάτω από άψογες συνθήκες", ο επικεφαλής του συνδυασμού "ΚΙΛΚΙΣ - ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" τόνισε σε δήλωσή του με αφορμή την επίσκεψη αυτή, ότι "ως νέα δημοτική αρχή θα έχουμε τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο δήμο μας στην πρώτη γραμμή της προσοχής μας και της φροντίδας μας για επίλυση των προβλημάτων τους". 

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, ο κ. Καζαντζίδης εξήγγειλε την ίδρυση Γραφείου Συνήγορου του Επενδυτή στον Δήμο Κιλκίς, καθότι ως νέα δημοτική αρχή "οι επενδύσεις μπα
ίνουν σε προτεραιότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.