Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Λαμπερή η Γιορτή Ποδοσφαίρου 2019 της ΕΠΣ Κιλκίς

Του Χρήστου Καναρόπουλου
Παρουσία των εκπροσώπων των Ποδοσφαιρικών Ομάδων του νομού Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου 2019, στο κέντρο εστίασης "Θέατρο" στο Κιλκίς, η ετήσια Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κιλκίς.

Μια Γιορτή αντάξια του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, κατά την οποία τιμήθηκαν άνθρωποι που πρόσφεραν στο Κιλκισιώτικο και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, που έκαναν υπερήφανο το ακριτικό Κιλκίς και ξεχώρισαν για το ήθος και την συνεισφορά τους.

Παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου, την εκδήλωση τίμησαν οι Πρόεδροι των ΕΠΣΚ Πέλλας κ. Αντωνίου, Μακεδονίας κ. Δημητριάδης, Δράμας κ. Χατζησαρόγλου και Καβάλας κ. Παπαδόπουλος, ο Βουλευτής του νομού Γ. Γεωργαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Α. Βεργίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Θωμαίδης, ο Δήμαρχος Παιονίας Χ. Γκουντενούδης, ο Εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς και Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Κ. Παπαδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Δ. Κυριακίδης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Π. Τονικίδης.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτ. π. Ευστάθιος Κοντοζίδης ενώ στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ Χαράλαμπος Δαμιανίδης έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα πλαισιούμενος από τον Αντιπρέδρο Στ. Ξουπλάκη, τον Γεν. Γραμματέα Κ. Πάταρα, τον Ταμία Α. Αρκούδα και τα μέλη Δ. Θεοδωρίδης, Κ. Παπακώστας, Ι. Πασχαλίδης, Σ. Κωνσταντινίδης, Γ. Αραμπατζής, Σ. Πολυχρονίδης Γ. Παρασκευόπουλο και χαιρέτησε τους παρισταμένους εκπροσώπους των Σωματείων.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης η βράβευση του Ειδικού Γραμματέα της ΈΠΣΚ Ελευθερίου (Λάκη) Τριανταφυλλίδη, από τον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣΚ Βασίλη Χατζηαποστόλο, κατά την οποία περίσσεψε η συγκίνηση. Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στην διοίκηση για πάρα πολλά χρόνια και το χειροκρότημα των παρισταμένων ήταν η μεγάλη επιβράβευση για τη μεγάλη προσφορά του κ. Τριανταφυλλίδη.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γραμμένος, ο οποίος τιμά την εκδήλωση της ΕΠΣΚ για άλλη μια χρονιά, τόνισε ότι προέχει η υπεράσπιση της αξιοπιστίας των πρωταθλημάτων και η ανάκαμψη του εθνικού μας ποδοσφαίρου. Έκανε λόγο για μία μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η ΕΠΟ προκειμένου να στηρίξει ουσιαστικά το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, επιβραβεύοντας τους ανθρώπους που μοχθούν και εργάζονται για να κρατούν όρθια τα Σωματεία. 

Στη συνέχεια βράβευσε το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, το οποίο καλύπτει όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου του Νομού. Την βράβευση παρέλαβαν τα μέλη της Ομάδας με επικεφαλής τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτρη Αβραμίδη και Θεολόγο Ζώτο και τον Επικεφαλής του Τμήματος Σίμο Σαπρανίδη.

Από έντονη συγκίνηση χαρακτηρίστηκε και η βράβευση της οικογένειας στη μνήμη του εκλιπόντος Ιώαννη Μουρτιάδη, ο οποίος προσέφερε με ανιδιοτέλεια και αγάπη, στο ποδόσφαιρο του τόπου μας. Την βράβεσυη έκανε ο Βουλευτής κ. Γεωργαντάς.

Από τους παράγοντες τιμήθηκε ο Ιωάννης Σιδηρόπουλος από το Π. Αγιονέρι, επί σειρά ετών μέλους της Διοίκησης και με μεγάλη προσφορά στις μικτές Ομάδες της Ένωσης και την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ Χ. Δαμιανίδης και επίσης ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Ευρωπού και πρώην Δήμαρχος Γεώργιος Γίτσος, τόσο για την προσφορά του από τις διάφορες θέσεις που υπηρέτησε, όσο και για την αγάπη του στο ερασ. ποδόσφαιρο. Την βράβευση έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.

Από τους προπονητές τιμήθηκε ο Θωμάς Κατσαβάκης, με μεγάλη επαγγελματική πορεία όσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής, ενώ σήμερα κοουτσάρει την ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς (την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αντωνίου) και από τους διαιτητές τιμήθηκε για την παρουσία του ο Χρήστος Τσαλουχίδης από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας Γιώργο Χατζησαρογλου.

Από τους ποδοσφαιριστές βραβεύτηκαν οι Κωνσταντίνος Βιογιατζής, Σταύρος Γκέρτσος, Σπύρος Ματεντζίδης και Ιωάννης Δαλιανόπουλος από τους Προέδρους των ΕΠΣ Μακεδονίας Σάββα Δημητριάδη, Καβάλας Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικών Σταθμών και Αθλητισμού Δήμου Κιλκίς Κώστα Παπαδάκη και τον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη.

Τέλος τιμήθηκαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές, Γιώργος Κουσαγιαννίδης, Χρόνης Γιαννίτσης και Αθανάσιος Παπαδόπουλος για την προσφορά τους στο Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο, από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παύλο Τονικίδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Παύλο Θωμαίδη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Δημήτριο Κυριακίδη.

Η εκδήλωση, την οποία παρουσίασε ο Χρήστος Καναρόπουλος, έκλεισε με δείπνο προς τιμήν των παρισταμένων και των τιμωμένων προσώπων.

Ομιλία Προέδρου ΕΠΣΚ στην “Γιορτή Ποδοσφαίρου” 2019

Σεβαστέ Πατέρα,

Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ,

Εκλεκτοί Προσκεκλημένοι

Αγαπητοί Εκπρόσωποι των Σωματείων μας

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας καλωσορίζω στην εκδήλωση της ΕΠΣ Κιλκίς, στην “Γιορτή Ποδοσφαίρου” της Ένωσης μας, κατά την οποία κάθε χρόνο διοργανώνουμε για να τιμήσουν ανθρώπους πρόσφεραν και κατέθεσαν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους στο Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο.

Άνθρωποι, οι οποίοι από διάφορες θέσεις, πρόσφεραν ότι καλύτερο είχαν στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε, και το οποίο αποτελεί αφενός μεν τη ραχοκοκαλιά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ως “φυτώριο” παικτών και αφετέρου μία υγειής δημιουργική διέξοδο των νέων του Νομού μας.

Απόψε εδώ, όλοι εσείς, και εμείς, απλοί άνθρωποι βρισκόμαστε εδώ γιατί μας ενώνει η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο, για τις Ομάδες μας, για την ιστορία μας, για τα χωριά μας. Άνθρωποι που δίνουμε μία κοινή μάχη για να κρατήσουμε όρθιο σε δύσκολους καιρούς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, για να βελτιώσουμε κατά το δυνατόν τις συνθήκες, άνθρωποι που παλεύουμε για την πρόοδο του.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να δημιουργούμε εκείνες τις συνθήκες που επιβάλεται για την ομαλή και σωστή διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων μας και του θεσμού του Κυπέλλου. Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες των παιδιών μας, τις οποίες ενθαρρύνουμε και ενισχύουμε τη διοργάνωση των παιδικών πρωταθλημάτων.

Ενέργειες οι οποίες όμως δεν θα είχαν καμία αξία αν δεν είχαν τη δική σας στήριξη και συμμετοχή, σε συνδυασμό με τη δύσκολη και πολλές φορές θυσιαστική προσπάθεια που καταβάλετε για να συντηρείτε τις ομάδες σας.

Αγαπητέ Πρόεδρε της ΕΠΟ

Η παρουσία και φέτος κοντά μας, περιποιεί τιμή για την Ένωση μας, και στη μεγάλη “μάχη” που δίνετε γνωρίζετε ότι είμαστε κοντά μας. Προέρχεστε και εσείς από κοινό μετερίζι και είμαι βέβαιος ότι δεν θα αργήσουν να φανούν τα αποτελέσματα για τα ερασιτεχνικά μας Σωματεία, που είναι ο καθρέφτης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας όλους τους ανθρώπους που αποτελούν τη μεγάλη οικογένεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ομάδων μας, τους ποδοσφαιριστές, τους διαιτητές, τους παρατηρητές, τους φιλάθλους, το Προσωπικό των Γραφείων μας, τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που καλύπτουν το αθλητικό ρεπορτάζ.

Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και αντοχές για τη συνέχιση των προσπαθειών μας, ενωμένοι στους κοινούς μας στόχους για τη μεγάλη μας αγάπη.

Σας εύχομαι μία καλή και δημιουργική χρονιά.

Σας ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.