Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Συμμετοχή του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο πρόγραμμα «Κάνε Μια Ευχή»

Υπογράφει η
Παρθένα Δουλκερίδου
Διευθύντρια
του 1ου Ολοήμερου 
Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε μαθητές και εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας πριν λίγες μέρες καθώς λάβαμε το Πιστοποιητικό Υιοθεσίας «Αστέρι της Ευχής» 2018-2019.  Ήταν μία πράξη προσφοράς των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών της σχολικής μας κοινότητας προς τον εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας Οργανισμό Make –A-Wish, Κάνε Μια Ευχή, που στόχο έχει την πραγματοποίηση των ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Ανταποκριθήκαμε στο γράμμα του μικρού Παναγιώτη που μας διηγήθηκε την ιστορία του και μας προσκάλεσε τις ημέρες των Χριστουγέννων να συνδράμουμε και να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά εκπληρώνοντας τις ευχούλες τους. Και ήταν μεγάλη η χαρά, η συγκίνησή και η ηθική ικανοποίησή μας που πραγματοποιήσαμε την ευχή του μικρού Άρντιτ.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Σχολείο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα «Κάνε Μια Ευχή» και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσουμε για πολλές χρονιές ακόμη γιατί πιστεύουμε στη συλλογική δράση, στην αλληλεγγύη και θέλουμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός πιο ελπιδοφόρου κόσμου, ιδιαίτερα για τα παιδιά.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν τη δράση αυτή.
                                                          


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.