Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Κιλκίς: Πετυχημένη η εκδήλωση, "Πατριωτισμός στην σύγχρονη εποχή" (Video, φωτογραφίες)


Του Θωμά Χ. Μαρκόπουλου
Tο απόγευμα της 24ης Ιανουαρίου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα (full house το λένε στα αμερικάνικα...), του πάντα φιλόξενου για εμάς, Επιμελητηρίου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η 2η εκδήλωση του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης στο Κιλκίς, με θέμα τον Πατριωτισμό Σήμερα.

Οι 4 κ.κ. Ομιλητές: Μιχαλία Καραμισάκη, Θεόφιλος Τιρεκίδης, Θωμάς Ζερζελίδης και Μιχαήλ Θεοχαράκης, καθώς και ο Συντονιστής Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, ανέλυσαν σε βάθος ζητήματα γύρω από την Ιδέα του Πατριωτισμού και το πως αυτός ορίζεται σήμερα, σχολίασαν προβληματισμούς γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό-Μακεδονικό, μα και θέματα που αφορούν την πόλη μας, το Κιλκίς και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Χαιρετισμό εκ μέρους του ΚΕ.ΑΣ.Μ. παρέθεσε το ενεργό μας στέλεχος, Έλενα Παπαχατζοπούλου.

Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους, τους πολίτες του Κιλκίς, που ήταν εκεί και μας τίμησαν σε αυτή μας την προσπάθεια. Μεταξύ άλλων στο κοινό ήταν και οι κ.κ.: Κ. Κιλτίδης, Δημ. Τσαντάκης, Χρ. Πιπερίδης, Π. Τονικίδης, Αν. Σωτηριάδου. Κ. Βιολιτζής, Γ. Ηλιάδης, Αν. Καζαντζίδης, Λ. Κοζάρης, Κ. Παπαδάκης κ.α.. 

Φωτογραφική κάλυψη είχαμε από τον εκλεκτό φίλο κο. Γιώργο Σταμπολή. Ο όμορφος μπουφές ήταν από το Catering ΖΑΙΚΟΣ. Να είστε όλες και όλοι καλά. Μας γεμίσατε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.