Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Η αθλητική διοργάνωση Octagon Fighting στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου διοργανωτών του Octagon Fighting
Μια νέα αθλητική διοργάνωση ξεκινάει δυναμικά την πορεία της από το Κιλκίς, έχοντας στόχο να γίνει μέρος της πολιτιστικής και αθλητικής ταυτότητας των εγχώριων μαχητικών αθλημάτων και ταυτόχρονα να προβάλλει τα νέα ταλέντα και αθλητές που χρειάζονται αγώνες εμπειρίας έχοντας σαν στόχο να πρωταγωνιστήσουν στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

Στόχος των διοργανωτών είναι να παρουσιαστούν αγώνες επίλεκτων αθλητών καθώς και να παρουσιαστούν αγώνες ερασιτεχνικού επιπέδου στα στυλ των Mma, K1, Low kicks καθώς και του grappling.

Οι καλύτεροι μαχητές σε επιλεγμένα ζευγάρια με στόχο το θέαμα, θα πλαισιώσουν το main event σε αγώνες που στο στυλ του MMA θα καταγράφονται στα επίσημα rankings του sharedog.

Στα pre games, τα νέα ταλέντα των σχολών, θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν τις ικανότητες τους και να αναδειχθούν τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο των σχολών που εκπροσωπούν.

Μελλοντικός στόχος είναι σε κάθε κατηγορία να υπάρχει τίτλος που θα είναι διεκδικούμενος, μιας και η διοργάνωση θα επαναλαμβάνεται τρεις τουλάχιστον φορές σε ετήσια βάση.

Προσκαλούμε όλους τους φορείς, προέδρους ομοσπονδιών, προπονητές, δασκάλους σχολών, αθλητές να συμμετάσχουν στην αθλητική αυτή γιορτή, ώστε να προβάλλουμε τα μαχητικά αθλήματα
H εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση του ειδικού δημοτικού σχολείου Κιλκίς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.