Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Τεράστια επιτυχία το Octagon Fighting 2 στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Η εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός πλέον στο Κιλκίς είχε τεράστια επιτυχία την περασμένη Κυριακή, στις 27 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Victoria.


Διοργανωτές ήταν το ειδικό δημοτικό σχολείο σε συνεργασία με το Kinesis Fight Club με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για την ενίσχυση του σχολείου.

Την εκδήλωση επίσης στήριξαν η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών ΕΟΠΤ με πρόεδρο τον κ. Θωμά Σμιάρη, η Ελληνική Ομοσπονδία Αυτοάμυνας ΕΟΑ με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Θωκταρίδη, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας ISDO με πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Γραμματικόπουλο όπως και η IBU Kyodokyokushin με τον εκπρόσωπο τους στην Ελλάδα, τον κ. Αντώνη Γιαννακίδη και το Combat Jiu Jitsu Hellas με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Κιουρτίδη.

Συμμετείχαν πολλοί σύλλογοι και ομάδες από όλη την Ελλάδα με πάνω από 400 αθλητές και πολλούς επαγγελματίες μαχητές που αγωνίστηκαν εντελώς δωρεάν για τον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης.

Πολύ σημαντική επίσης ήταν η βοήθεια στην οργάνωση των αγώνων από τον κ Δημήτρη Μπουρουτζούδη, την ομάδα διαιτησίας της ΕΟΠΤ με επί κεφαλής τον Κώστα Ευρυβιάδη, τον Αρμέν Γκουλιάν και την ομάδα διαιτησίας της ΕΟΑ με επί κεφαλής τον Ιωάννη Μπαχά.

Επίσης στήριξαν την εκδήλωση η εταιρία Force1, η Bionike, το Domino shop, το Kinesis gym, το Sigma Office,η Sigmaland, η Iron Garmezis που παραχώρησε αφιλοκερδώς το επαγγλεματικό οχτάγωνο κλουβί της εκδήλωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.