Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Παρλαλόγλου Χαράλαμπου

Δημήτρης Β. Τσαντάκης 
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς 
ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ 
Ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Παρλαλόγλου κατάγεται από το Χειμαδιό της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών, ενώ εργάζεται και διαμένει με την οικογένειά του στην πόλη του Κιλκίς. Ένας ακόμη νέος άνθρωπος στην αυτοδιοίκηση, με μεγάλη ανησυχία και δίψα για προσφορά συμμετέχει από σήμερα στην μεγάλη ομάδα της Ενωτικής Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. 

Ο Μπάμπης εργάζεται ως τεχνικός εγκαταστάσεων στον ηγετικό όμιλο τηλεπικοινωνιών της χώρας μας για περισσότερα από δέκα χρόνια. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΙ Πειραιά. Ο τομέας του άπτεται στην τεχνική υλοποίηση δικτύων νέας γενιάς και την υποστήριξη ειδικών συνδέσεων μεγάλων πελατών. Είναι εξειδικευμένος στα δίκτυα υπολογιστών, τηλεπικοινωνιών και σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας.

Η κοινωνική και πολιτιστική του προσφορά είναι διάχυτη εδώ και χρόνια, διατελώντας πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου εργαζομένων και συνταξιούχων του ΟΤΕ Κιλκίς. Υποστηρίζει τεχνικά και ανιδιοτελώς την ηλεκτρονική διακυβέρνηση εκπαιδευτικών μας μονάδων.

Ο σοβαρός, εργατικός, κοινωνικός και τεχνοκράτης Χαράλαμπος Παρλαλόγλου είναι η σίγουρη επιλογή με μεγάλη εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή τους από έναν Δήμο σύγχρονο και φιλικό στα χέρια του πολίτη. Συνεχίζουμε να ενισχύουμε την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη στο νικηφόρο αγώνα μας. Γνωρίζουμε, σχεδιάζουμε και χτίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον του τόπου και της κοινωνίας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.