Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

"Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι στον πολίτη και στην κοινωνία"

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας ν. Κιλκίς
Να μας συγχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά δε θα ζητήσουμε και την άδειά του.
Επαναλαμβάνω: Δεν θα απολογηθώ για το γεγονός ότι η πολιτική λειτουργία της παράταξης στην οποία ανήκω έχει ως επίκεντρό της τον Άνθρωπο.

Συνηθισμένη στις τακτικές αντιπερισπασμού, για να κρύψει την ολοφάνερη γύμνια της και τα μεγάλα πολιτικά αμαρτήματά της στα ζητήματα ανάπτυξης του τόπου μας, η Νομαρχιακή Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ παρεμβαίνει για να παραστήσει το ''δίκαιο τιμωρό'' και να με επαναφέρει στην πολιτική τάξη κατηγορώντας με για χειραγώγηση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Την ευχαριστώ που προσπαθεί να με ηρωοποιήσει για το αυτονόητο πολιτικό μου καθήκον στην υπόθεση υπερψήφισης του προϋπολογισμού της ΚΔΕΚ και χαίρομαι ειλικρινά που με μεγάλη καθυστέρηση ανακάλυψε ότι ασκείται κοινωνική πολιτική στο Δήμο Κιλκίς.

Ίσως η περισσή σπουδή που επέδειξε για το μεταναστευτικό, την εποχή που ο νομός μας είχε μετατραπεί σε αποθήκη δυστυχισμένων ψυχών και οι έντονες παρουσίες στελεχών της στις συνεδριάσεις του ίδιου Δημοτικού Συμβουλίου δεν της άφησαν χρόνο να ασχοληθεί με άλλα σοβαρά για τον τόπο προβλήματα που αφορούν κυρίαρχα τον πολίτη. 

Προσπερνώ ως αστεία και παντελώς αστήρικτη την αποδιδόμενη στο πρόσωπό μου μομφή. Θεωρώ χρήσιμο να υπενθυμίσω στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς ότι δε μοιάζουμε σε τίποτε, και δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, γιατί εμείς στη ΝΔ ούτε λειτουργούμε διασπαστικά, ούτε μετερχόμαστε μέσα όπως επιτηδευμένους τακτικισμούς και εξυπνακισμούς για να θωρακίσουμε την πολιτική μας σκέψη και πρακτική.

Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι στον πολίτη και στην κοινωνία, προσπαθούμε γι' αυτό και να μας συγχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά δε θα ζητήσουμε και την άδειά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου