Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

"Αποδομείστε τους εθνομηδενιστές"

Γράφει ο Αναστάσιος Κοκοβίδης
Η δίκαιη Νέμεσις, επιβάλλει την εξαέρωση της ομάδας και της παρέας όλων όσων ψήφισαν την επαίσχυντη συμφωνία της Λίμνης των Πρεσπών.
Το Πολιτικό κόστος θα πρέπει να είναι βαρύ, αμείλικτο, αδυσώπητο και αδιάλλακτο για όλους όσους συνέβαλλαν στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στο κρατίδιο των Σκοπίων.
Στείλτε τους, στα σπίτια τους. Οριστικά και Αμετάκλητα. Μια για Πάντα. Στείλτε τους, εκεί που τους αξίζει. Στην λήθη της ιστορίας. Γυρίστε τους την πλάτη σας. Απομονώστε τους. Περιφρονήστε τους. Αποδημήστε τους. 

Είναι Εθνομηδενιστές και Μειοδότες. Παρέκαμψαν την βούληση του Κυρίαρχου Ελληνικού λαού και ως σύγχρονοι Νενέκοι συνεργάστηκαν με τον ξένο παράγοντα.

Εξ αρχής, μια δίκαιη διαπραγμάτευση του ονοματολογικού των Σκοπίων θα επέβαλε ονομασία όπως: Κεντρο-Βαλκανική Δημοκρατία των Σκοπίων, Σλαβο-Βαλκανική Δημοκρατία ή κάτι άλλο. Σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται η λέξη Μακεδονία που ανοίγει την πίσω πόρτα στα βόρεια σύνορά μας και στον επεκτατισμό όμορων κρατών.

Αντ΄ αυτού, οι πρόθυμοι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, "βάφτισαν" τους Σλαβο-Αλβανούς, ως Βόρειο-Μακεδόνες και το Σλαβο-Βουλγαρικό ιδίωμα το οποίο ομιλούν, ως Μακεδονική γλώσσα. Οι "έλληνες βουλευτές", τους οποίους εμπιστευτήκαμε και επιλέξαμε ως εκπροσώπους μας στο κοινοβούλιο, ΟΧΙ μόνο δεν έπραξαν τα αυτονόητα αλλά εκτός από το Όνομα, παραχώρησαν Ταυτότητα και Γλώσσα. Παραχώρησαν Ιστορία και Πολιτισμό. Παραχώρησαν Θάλασσα και Τεχνολογία. Παραχώρησαν Εθνική Κυριαρχία. Τα έδωσαν ΟΛΑ.

Δικαίως, θα αναρωτηθεί κανείς. Μα εμείς, τι πήραμε από αυτήν την έντιμη διαπραγμάτευση του κ. Τσίπρα-Κοτζιά; Τι πήρε ο Ελληνικός λαός; Και σε τι ωφελήθηκε η Χώρα από την έντιμη συμφωνία της Λίμνης;

Ο Ελληνικός λαός, δεν πήρε απολύτως τίποτε, θα απαντήσουν οι ΠΟΛΛΟΙ. Αντίθετα, η Χώρα μπήκε σε μεγάλη περιπέτεια. Εισήλθε σε ένα φαύλο κύκλο επερχόμενων κοινωνικών αναταράξεων και πιθανού διαμελισμού στο προσεχές μέλλον.

Χρειάστηκαν 153 ψήφοι για να περάσει η συμφωνία της Λίμνης. Έπρεπε να διαλυθούν 4 κόμματα, να ανεξαρτητοποιηθούν αρκετοί βουλευτές και στην συνέχεια άλλοι να προσχωρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, και άλλοι να στρατευτούν μαζί του για να σχηματιστεί ο μαγικός αριθμός 153. Τους εμπιστευτήκαμε και μας πρόδωσαν. Πρόδωσαν την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ μας. 

ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΤΕ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ και ΑΠΟΔΟΣΜΕΙΣΤΕ τους. Είναι εθνο-τερμίτες. Πολιτικά βαρίδια που παράγουν τοξικότητα. Παράγουν ΜΟΝΟ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ και τίποτε παραπάνω. Πήγαν την Χώρα 50 χρόνια Πίσω.

Και επειδή η Νέα Δημοκρατία, μάλλον θεωρεί τετελεσμένο το ονοματολογικό, η ανάγκη δημιουργίας ενός νέου πολιτικού φορέα ή ενός νέου πατριωτικού κόμματος, αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Ένα κόμμα ή ένας φορέας, που θα απαρτίζεται από ανθρώπους από την Βόριο-Ελλάδα, είναι η απάντηση στο ελεγχόμενο και καθοδηγούμενο παλιό πολιτικό σύστημα. Αυτός ο φορέας, θα αλλάξει τις ισορροπίες στο πολιτικό σύστημα. Αυτός ο φορέας πρέπει, να εργαστεί για την ακύρωση αυτού του ανοσιουργήματος που λέγεται συμφωνία της Λίμνης των Πρεσπών.

Είναι η ώρα, να γίνει η αρχή. Ήρθε η ώρα, να περάσει ο Πρωθυπουργός μας, ο Αλέξης Τσίπρας, στην ιστορία, ως ο Μέγας Μηδαμινός, κατά τον Σαράντο Καργάκο, ή, ως το Απόλυτο Τίποτα, όπως λέω εγώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.