Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ο Θανάσης Καριοφύλλης υποψήφιος στο δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Ο Θανάσης Καριοφύλλης θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς με τη δημοτική παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη προσδίδοντάς της μεγαλύτερη δυναμική, με τη μαχητικότητα που τον διακρίνει και την εμπειρία της συμμετοχής του στα κοινά. 

Ο Θανάσης Καριοφύλλης είναι από το Κιλκίς. Εργάζεται ως τεχνικός στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και έχει ασχοληθεί ενεργά με την αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό. Είναι μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς και μέλος του Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και του Χωμάτινου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΧΩ.Μ.Α.). Είναι παντρεμένος με την Ελισάβετ Γαβριηλίδου και έχουν τρία παιδιά τον Αντώνη, την Πασχαλίνα και το Γιώργο. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.