Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Επισκέψεις Δ. Μάρδα σε επιχειρήσεις κλωστοϋφαντουργίας-ένδυσης

Δελτίο τύπου Δ. Μάρδα
Τέσσερις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην κλωστοϋφαντουργία-ένδυση, όπως και ένα από τα πέντε εναπομείναντα βαφεία επισκέφθηκε ο κ. Δημήτρης Μάρδας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης.

Οι επιχειρήσεις αυτές, με εγκαταστάσεις στο νομό Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιούνται τόσο στη εγχώρια αγορά, όσο και σε όμορες χώρες της Ελλάδας και ειδικότερα της Νότιας Βαλκανικής.

Συζητήθηκαν, εκτός των άλλων, οι συνέργειες που αναπτύσσονται στη χώρα με τη βοήθεια ξένων επενδυτών, διάφορα προβλήματα του κλάδου όπως και οι αιτίες που απομάκρυναν μεγάλο τμήμα της παραγωγής από την Ελληνική επικράτεια. 

Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, θεωρούν ότι είναι δυνατή η επανεκκίνηση της παραγωγής κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων στη χώρα, κάτω φυσικά από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Συμφωνήθηκε η εκπόνηση μιας σχετικής με το θέμα έρευνας, σε συνεργασία με τους εν λόγω επιχειρηματίες. Αυτή θα συγκεντρώσει σε ολιγοσέλιδη συνοπτική μελέτη όλα τα κίνητρα που προσφέρουν άλλες χώρες στους κλάδους της κλωστοϋφαντουργίας-ένδυσης. Οι χώρες που επιλέχθηκαν είναι: Η Πορτογαλία, Ισπανία Ιταλία, FYROM, Βουλγαρία και Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.