Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Τσογγίδης: "Η φαρσοκωμωδία στη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ν. Κιλκίς συνεχίζεται"

Γράφει ο Γιάννης Θεοδ. Τσογγίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλκίς
Πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 
Η φαρσοκωμωδία στη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ν. Κιλκίς συνεχίζεται, αφού ο υποτιθέμενος Πρόεδρος της Μηνάς Παπαδόπουλος την «έχει δει» μεγάλος ηγέτης που μπορεί να επηρεάζει και αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς και να καμαρώνει γι’ αυτό! 

Αναρωτιέμαι πώς αισθάνονται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που υπερψήφισαν τον προϋπολογισμό της ΚΔΕΚ με τον Μηνά Παπαδόπουλο να τους εμφανίζει περίπου ως εντολοδόχους του;

Ας όψεται βεβαίως ο Παύλος Τονικίδης που υπερψήφισε τον προϋπολογισμό της ΚΔΕΚ συρόμενος πίσω από ψευτοδιλήμματα λαϊκισμού (ένας από τους λόγους που δε θα γίνει ποτέ Δήμαρχος Κιλκίς είναι ότι σύρεται και φέρεται από εδώ κι από εκεί και δε μπόρεσε να αντιληφθεί ούτε καν το ρόλο του και ως αντιπολίτευση και τα περί κοινωνικού θέματος που επικαλέστηκε κλπ είναι αστειότητες).

Ο δε Μηνάς Παπαδόπουλος μεταξύ των άλλων να μιλάει για κοινωνικά θέματα με στοιχεία φιλανθρωπίας (κάτι θα ξέρει αυτός παραπάνω) και να μας κουνάει και το δάχτυλο, ε αυτό πάει πολύ! 

Σε ό,τι με αφορά εμένα, αν έχω βοηθήσει συμπολίτες ή όχι που είχαν ανάγκη (ποτέ όμως λαμόγια) ο μόνος που δε θα το γνώριζε ποτέ είναι ο Μηνάς Παπαδόπουλος (ζητώ να με συγχωρήσει που δεν τον ενημερώνω). 

Αυτό το αναφέρω για να αντιληφθούν οι πολίτες την υποκρισία και το θράσος του ανθρώπου, αν και είναι άσχετο με το θέμα της ΚΔΕΚ το οποίο είναι ένα καθαρά πολιτικό θέμα.

Δυστυχώς γι’ αυτόν ο τόπος μας είναι μικρός και η πλειονότητα των πολιτών γνωρίζει τι εστί Μηνάς Παπαδόπουλος πολύ καλά! Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ταλαιπωρεί και εκθέτει την Νέα Δημοκρατία με τις πλάτες του γνωστού βουλευτή βεβαίως…

Υ.Γ. Τώρα που ο Δήμος Κιλκίς είναι μπλοκαρισμένος και οι πολίτες ταλαιπωρούνται αφάνταστα από τα χιόνια λόγω ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής ίσως μία νέα παρέμβαση του Μηνά Παπαδόπουλου δίνοντας εντολές στους αρμόδιους Αντιδήμαρχους να έφερνε αποτέλεσμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.