Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Επιτυχίες "Καραγιάννη" Ευρωπού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων

Δελτίο τύπου Παλαιστικού Συλλόγου "Καραγιάννης" Ευρωπού
Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιανουαρίου έγινε στην Αθήνα στο κλειστό γυμναστήριο του Ζεφυρίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων. Ο σύλλογος μας συμμετείχε με 7 αθλητές και 1 αθλήτρια οι οποίοι κατέκτησαν 4 μετάλλια στο στυλ της ελευθέρας πάλης.

Αναλυτικά:

Τουλκεριδης Δημήτρης ασημένιο μετάλλιο στα 125 κιλα.

Τσακνάκης Γιώργος χάλκινο μετάλλιο στα 92 κιλά.

Μπεαζιδης Ιορδάνης χάλκινο μετάλλιο στα 79 κιλά.

Παπαδοπούλου Ροδοθέα χάλκινο μετάλλιο στα 72 κιλά στις νεάνιδες.

Τοπουζης Βασίλης πέμπτη θέση στα 86 κιλά.


Τσαλκιτζης Δημοσθένης πέμπτη θέση στα 125 κιλά.

Σημαντική η βοήθεια τού Μεμετζή Πέτρου και του Δημητριάδη Παναγιωτη όπου μπήκαν στην οκτάδα και βαθμολογήθηκαν βοηθώντας το σύλλογο να καταταγη τέταρτος στη κατάταξη συλλόγων με 27 βαθμούς χάνοντας τη θέση στο βάθρο για ένα βαθμό αφού ο τρίτος είχε 28.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μπεαζίδης Αναστάσιος, ο οποίος έδωσε το παρών στη διοργάνωση και το Δ.Σ. ευχαριστούν όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και ιδιαίτερα αυτούς πού δεν είχαν επαρκή προπόνηση λόγω στρατού ή σπουδών αλλά ήταν εκεί για να βοηθήσουν το σύλλογο.

Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς πού συνόδευσαν τα παιδιά, τον Παπαδόπουλο Ηλία που σαν αρχηγός αποστολής πράττει τα μέγιστα και τέλος τον προπονητή μας κ. Παυλίδη Θεοδόσιο για το έργο του μέσα και έξω από τις παλαίστρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.