Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Χανιά: Αυτός είναι ο καθηγητής που ασελγούσε σε μαθήτριές του

Με διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του καθηγητή που εκμεταλλευόταν την προσέγγισή του σε ανήλικες μαθήτριες στις οποίες έκανε μάθημα στο φροντιστήριό του, για να ασελγεί σε βάρος τους.

Πρόκειται για τον 57χρονο Ελευθέριο- Αλέξανδρο Παπαδογιάννη του Ιωάννη και της Ελένης που γεννήθηκε στα Χανιά και ήδη υπάρχουν σε βάρος του καταγγελίες από πέντε –ενήλικες, σήμερα- μαθήτριές του ότι ασελγούσε συστηματικά πάνω τους. Μάλιστα, μια κατήγγειλε ότι είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή μαζί του.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δέκα (10) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25703 και 28210-25827, 25828 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.