Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

"Η συμφωνία της λίμνης και ο Καμμένος"

Γράφει ο Τάσος Κοκοβίδης 
Όλα είναι έτοιμα για την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας της λίμνης των Πρεσπών από το Ελληνικό κοινοβούλιο. Και η τράπουλα, εξ όσων φαίνεται, σημαδεμένη.

Το παιγνίδι καλά στημένο, και, το αποτέλεσμα προκαθορισμένο. Ο πολιτικός εταίρος Πάνος Καμμένος, αφού πέταξε με στρατιωτικό μπουφάν πάνω από τα Ίμια αποχώρησε, "ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ", αφού πρώτα εξασφάλισε στον πολιτικό του συνεταίρο - Αλέξη Τσίπρα - όλους τους απαραίτητους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ για την επιβίωση του. Δείγμα μεγάλου ανδρός. Πραγματικός τζέντλεμαν και μεγάλος Πατριώτης. Τήρησε και τηρεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις. Ανατίναξε τον Γοργοπόταμο και δεν άφησε τον Αλέξη στον εκτροχιασμό του…

ΉΡΩΑΣ! Πραγματικό παλικάρι! Έντιμος πολιτικός και καλός Έλληνας. Έφυγε λίγο πριν επικυρωθεί η προδοτική συμφωνία της λίμνης, αφού πρώτα στήριξε, συνέδραμε και συνέβαλε με όλες τις δυνάμεις του στην καταστροφική πορεία και τα προδοτικά έργα του Αλέξη Τσίπρα! 

Εύγε, Πάνο Καμμένε. 

Θα σε θυμόμαστε για όλα όσα έκανες, αλλά και για όσα δεν έκανες και θα έπρεπε να κάνεις όπως υποσχέθηκες στους ψηφοφόρους σου. Στο εκλογικό κοινό σου. Αν δεν το κατάλαβες, ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ, ΕΞΑΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.

Η πλειονότητα των Ελλήνων, χαμογελούσε ειρωνικά με τα καμώματά σου. Εσύ Πάνο Καμμένε, με τον δήθεν πατριωτισμός σου, συνέβαλες τα μέγιστα στην προδοσία της αναγνώρισης των Σκοπίων ως «Μακεδονία». 

Όλες οι κινήσεις και οι ενέργειές σου, από την αρχή μέχρι το τέλος, ήταν ένα πολιτικό θέατρο του παραλόγου. Κυβιστήσεις, λεονταρισμοί και μεγαλοστομίες. Λόγια, χωρίς πράξεις. Μόνο ΛΟΓΙΑ.

Όλες οι ενέργειες σου, είχαν ένα άρωμα πολιτικής ιδιοτέλειας και πολιτικής φιλαυτίας όπως λέει και ο θείος Τράγκας.

Όλα όσα προηγήθηκαν μέχρι να έρθει η καυτή πατάτα της επικύρωσης της συμφωνίας, στο κοινοβούλιο των Αθηνών, ήταν προσχεδιασμένα. Έτσι δείχνουν όλα… Όλα μα όλα, «μαγειρεύτηκαν» με μεγάλη μαεστρία, για να μπορέσει ο Τσίπρας να μείνει στη καρέκλα και να υλοποιήσει την μεγάλη προδοσία! 

Όλοι ξέρουν τί ρόλο έπαιξες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ κ. Καμμένε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.