Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Παπαδόπουλου (Πόλυ) Πολυχρόνη

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Πολυχρόνης (Πόλυς) Παπαδόπουλος είναι νέος κι ένας εργατικός πετυχημένος επαγγελματίας που διατηρεί επιχείρηση σιδηρών κι εκκλησιαστικών ειδών στο Μαυρονέρι. Είναι παντρεμένος με τη Θεοδοσία Μπουδούρη και με την μικρή τους κόρη ζούνε στο Κιλκίς. Εντάσσεται με την ορμή του και τον ενθουσιασμό του στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη για ένα Δήμο Κιλκίς που ανανεώνεται και προχωρά μπροστά.

Ο Πόλυς Παπαδόπουλος με την γνώση κι εμπειρία του στις σιδηρές κατασκευές αλλά κυρίως στα εκκλησιαστικά είδη ασκεί ένα σπάνιο επάγγελμα με μεγάλη ιστορία και παράδοση. Έχει διακοσμήσει περίτεχνα πολλούς ναούς της περιοχής μας με θύρες, καμπάνες, βιτρώ και κάνει πλήθος τεχνικών παρεμβάσεων σε εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους κτιρίων. Η φήμη του έχει ξεπεράσει τα όρια του Νομού και έργα του κοσμούν ναούς σε Βέροια, Χαλκίδα, Σπάρτη και αλλού στην ορθόδοξη πατρίδα μας.

Από τα εφηβικά του χρόνια ασχολήθηκε με τον τοπικό αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος και διακρινόμενος σε πολλές ομάδες της περιοχής. Μεγάλη αγάπη έχει στα ζώα και ιδιαίτερα στα άλογα. Είναι μέλος του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς και συμμετέχει σε Ιππικούς Αγώνες.

Ο Πόλυς είναι ένα δυνατό, φιλότιμο κι επίμονο παλικάρι, που δεν εγκατέλειψε το επάγγελμα του πατέρα του και την Ελλάδα παρόλη την οικονομική κρίση. Άνθρωπος κοινωνικός, ήπιων τόνων, με μεγάλη εσωτερική φλόγα και αγωνιστική διάθεση είναι έτοιμος και θέλει να προσφέρει και από άλλο μετερίζι, στην Αυτοδιοίκηση, στο Κιλκίς και στα χωριά μας. Αυτός είναι ο τύπος του “νέου νοικοκύρη” που κερδίζει τους δύσκολους αγώνες.

Φέρνουμε δυνατό αέρα ανανέωσης και ενισχύουμε κι άλλο την ομάδα της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Τσαντάκη για τη νίκη των ανθρώπων, για τον τόπο μας. Σχεδιάζουμε μαζί και γνωρίζουμε ότι τα καταφέρνουμε να οδηγήσουμε μαζί, με σιγουριά και ασφάλεια το Δήμο Κιλκίς στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.