Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Μεγάλη η πρώτη συγκέντρωση του Θέμη Ανθρακίδη

Δελτίο τύπου Θέμη Ανθρακίδη
Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στην πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας και παρουσίασης της υποψηφιότητας του Θέμη Ανθρακίδη, υποψηφίου Βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής για το νομό Κιλκίς, το πρωί της Κυριακής 13 Ιανουαρίου.


Η αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποδείχθηκε πολύ μικρή καθότι ο κόσμος που συνέρευσε για να ακούσει τον πρώην Διοικητή των Νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας ήταν τόσο πολύς ώστε οι μισοί και πλέον των παρισταμένων αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από τον προθάλαμο της αίθουσας.

Τον οικονομολόγο και νομικό Θέμη Ανθρακίδη προλόγισαν τέσσερις προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους στους οποίους ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής έχει δραστηριοποιηθεί.

Ο καθηγητής μαθηματικών και Λυκειάρχης του 1ου Λυκείου Κιλκίς κ. Νίκος Κελίδης, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Βασίλης Τριανταφυλλίδης, ο πρώην Δήμαρχος Πολίχνης κιλκισιώτης στην καταγωγή κ. Κώστας Θεοδωρίδης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας και Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας κ. Σάκης Τραχανίδης παρουσίασαν ο καθένας από την δική του πλευρά το έργο και τη δραστηριότητα του Θέμη Ανθρακίδη.

Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στο προγραμματικό του πλαίσιο αναπτύσσοντας ως κύριους άξονες του ενδιαφέροντος του την τοπική οικονομία, τις υγειονομικές δομές του νομού, την παιδεία και το ΤΕΙ Κιλκίς, τον τουρισμό και την γεωργία και κτηνοτροφία και φυσικά τις δημόσιες υποδομές.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε στο φλέγον θέμα του ονόματος της γείτονος χώρας των Σκοπίων.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί μια κακή Συμφωνία για τα Εθνικά μας Συμφέροντα. Καθίσταται επιτακτική η ακύρωση της μέσω της καταψήφισης της στην ελληνική Βουλή και η εξεύρεση μιας έντιμης λύσης που θα διασφαλίζει τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας μας στη περιοχή. Να ακυρωθεί οποιαδήποτε προσπάθεια για γεωγραφική, ιστορική και πολιτιστική παραχάραξη. Τα εθνικά θέματα απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Είμαστε Μακεδόνες και είμαστε απέναντι στη συμφωνία αυτή και σε κάθε καπηλεία της ιστορίας μας».

Τέλος, αφού ευχαρίστησε όλους για την τόσο μαζική παρουσία τους έκλεισε την ομιλία του παρουσιάζοντας το πολιτικό του πρόταγμα το οποίο συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο «Νέα Γενιά_Συνέπεια_Πράξεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.