Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφιε Δήμαρχε Κιλκίς, στον ανεπτυγμένο κόσμο βγάζουν λεφτά από τα σκουπίδια

➤Υποψήφιε Δήμαρχε Κιλκίς, στον ανεπτυγμένο κόσμο βγάζουν λεφτά από τα σκουπίδια
Ποια είναι η δική σου πρόταση; Οέο ;

Την ερώτηση υποβάλλει ο Γιωρίκας ασό Κιρέτς
Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα διαχειριστούν τη ζωή των Κιλκισιωτών την επόμενη πενταετία. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι-βουλευτές έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ συνεχίζεται και η παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. 


Πολλά τα χαμόγελα και η αισιοδοξία αλλά μπροστά υπάρχει ένα βουνό από προβλήματα που πρέπει να βρουν λύση. Εξουσία δεν σημαίνει εκλέχτηκα-βολεύτηκα και βολεύω τους "δικούς μου", αλλά βρίσκω ουσιαστικές λύσεις για το συμφέρον όλων των Κιλκισιωτών. 

Η Γνώμη Κιλκίς από σήμερα θα ξεκινήσει να θέτει ερωτήματα στους υποψηφίους σχετικά με την καθημερινότητα των Κιλκισιωτών, στα οποία έχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε τι θα απαντήσουν. 

Ξεκινάμε με το θέμα «Σκουπίδια».

Σε ανεπτυγμένες και πλούσιες χώρες όπως η Σουηδία, Γερμανία, Ελβετία, Ολλανδία κτλ, γνωρίζουν πολύ καλά πως «τα σκουπίδια είναι χρήματα». Για αυτό και τίποτα δεν πηγαίνει χαμένο. 

Έχουν ξεφύγει προ πολλού από την απλή έννοια της ανακύκλωσης και του «μπλε κάδου» και έχουν φτάσει σε σημείο να εισάγουν σκουπίδια! 

Με ουσιαστική εκμετάλλευση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και εθνικών κονδυλίων, επενδύουν και δημιουργούν σύγχρονες υποδομές φτιάχνοντας εργοστάσια, όπου γίνεται πραγματική διαλογή, πραγματική ανακύκλωση, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των σκουπιδιών χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενέργειας, θέρμανσης, παραγωγής ζεστού νερού κτλ. 

Δημιουργούνται εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας, οι πόλεις λάμπουν αφού τα χρήματα ξαναπέφτουν στην τοπική αγορά με επιπλέον προσλήψεις και αγορά οχημάτων-κάδων κτλ, οι πολίτες είναι ευχαριστημένοι και με σεβασμό προς το Δήμο αφού βλέπουν πως κάνει τα πάντα για να ανεβάσει την ποιότητα ζωής τους. Αυτά στον πολιτισμό.

Η ερώτηση : Κύριε υποψήφιε Δήμαρχε-σύμβουλε Κιλκίς, ποια είναι η δική σου πρόταση σχετικά με τη διαχείριση των σκουπιδιών στο Κιλκίς τα επόμενα χρόνια; Τι έχεις σκοπό να κάνεις; Έχεις κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο; Ονειρεύεσαι να κάνεις το Κιλκίς κούκλα η πανούκλα; Προβληματίζεσαι να δώσεις δουλειές στους χιλιάδες άνεργους Κιλκισιώτες;

Στο επόμενο: Έχεις κάποιο σχέδιο να τονώσεις και να αναβαθμίσεις την αγορά της πόλης;
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.