Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Αν και καλύτερος ηττήθηκε ο ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς 
Την ήττα με 23-21 γνώρισε η ομάδα μας από τον Φαίακα Κέρκυρας στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου.

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τον ΓΑΣΚ μιας και στη προθέρμανση υπέστη τράβηγμα ο Γρηγοριάδης με αποτέλεσμα ο κ. Λαζαρίδης να τον χρησιμοποιεί μόνο στην επίθεση.

Μετά το αρχικό 4-1 των φιλοξενούμενων, η ομάδα μας αντέδρασε και πέρασε μπροστά με 8-6. Εκεί δέχθηκε ένα σερί 3-0 από την αντίπαλη ομάδα, με το ημίχρονο εν τέλει να κλείνει στο 12-11 υπέρ της Κέρκυρας.

Στο δεύτερο μέρος ο ΓΑΣ Κιλκίς γύρισε το ματς, προηγήθηκε με 16-15 και στο 53.30 με 20-18.

Από εκεί και πέρα όμως αν και ήταν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο μπροστά, ήταν αυτός που έπαιζε συνεχώς με παίκτη λιγότερο και η Κέρκυρα αν και κυνηγούσε να μην δέχεται καμιά διλεπτη αποβολή.

Στην τελευταία μας επίθεση ο Δούγιας δεν βρήκε στόχο για να ισοφαρίσει σε 22-22, ακολούθησε παράβαση και κόκκινη κάρτα για τους φιλοξενούμενους που και πάλι δεν δόθηκε από τους διαιτητές, με το τελευταίο τέρμα να μπαίνει στο τέλος.

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση του ΓΑΣ Κιλκίς δίνουμε υπόσχεση σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που γέμισε τις κερκίδες πως στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος! Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Τριανταφύλλου, Ιλερής 3, Δούγιας 7, Κουσίδης 3, Β. Τοκατζόγλου, Γρηγοριάδης 3, Γιαβασίδης 3, Α. Φαχουρίδης, Πιστόλας, Σ. Φαχουρίδης 1, Μέγκας, Φυτανίδης 1, Σακαλής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.